Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaΜΟΔΑ

Η Τζωρτζίνα Λιώση θέλει να διαγράψει μια πορεία με το δικό της χρώμα. What’s Your Legacy?

Μας μίλησε για την επιλογή της υποκριτικής που δεν ήταν αυτονόητη, το πλεονέκτημα της δικής της γενιάς και το κριτήριο με το οποίο ξεχωρίζει έναν καλό ηθοποιό. Περπατώντας στους δρόμους του Ψυρρή με τα νέα Reebok #ClassicLeatherLeagacy.
Βίντεο: Δημήτρης Κουλελής

https://youtu.be/OqGu40AMzCw

«Ποιος είναι σπουδαιότερος ηθοποιός; Αυτός που σου δείχνει το φεγγάρι με τέτοιον τρόπο ώστε να γυρίσεις το κεφάλι σου και να το κοιτάξεις, ή αυτός που το κάνει τόσο όμορφα και μένεις να κοιτάς το δάχτυλό του;».

Η Τζωρτζίνα Λιώση περπατά στους δρόμους του Ψυρρή φορώντας τα καινούρια της Reebok #ClassicLeatherLegacy, χαμογελά ακαταμάχητα στους περαστικούς που τη χαιρετάνε και, φυσικά, έχει ξεκαθαρίσει μέσα της την απάντηση στην προηγούμενη ερώτηση. Ξέρει ποια θέλει να είναι η κληρονομιά της κι ανάμεσα στις πολλές ιστορίες των ρόλων της, ξέρει πώς θέλει να γράψει τη δική της.

Όπως, φυσικά, έχει ξεκαθαρίσει πια ότι ήρθε για να μείνει στην υποκριτική. Δεν της ήταν αυτονόητο. Με σπουδές στην ψυχολογία και μεταπτυχιακό στην εγκληματολογία στη Ρώμη, είχε κι άλλο μονοπάτι μπροστά της. Η ίδια λέει ότι «δεν είναι άνθρωπος των μεγάλων αποφάσεων, αλλά των ομαλών μεταβάσεων», αλλά ίσως ένα τηλεφώνημα που δέχθηκε το ίδιο απόγευμα που γύρισε στην Ελλάδα να έπαιξε τον ρόλο του. Όχι ότι η ίδια δε θα είχε κάνει τα πράγματα να συμβούν, δε θα είχε φέρει την κατάσταση εκεί που θέλει.

Έγινε γρήγορα αναγνωρίσιμη λόγω της τηλεόρασης, διαθέτει φυσικά το όπλο της σπάνιας ομορφιάς, πιστεύει όμως ότι και τα δύο έχουν ένα όριο – μπορούν να σε τυποποιήσουν. Κι αν για κάτι χαίρεται όσον αφορά τη δική της γενιά ηθοποιών είναι ότι δεν εγκλωβίζονται σε είδη. Τα πράγματα είναι περισσότερα ρευστά, τα στεγανά μεταξύ σινεμά, θεάτρου και τηλεόρασης ή κωμωδίας και δράμαρος είναι δυσδιάκριτα.

Για τον τρόπο που θα χτιστεί το δικό της #WriteYourLegacy, πιστεύει περισσότερο στην ικανότητα παρά στην ομορφιά. Και δεν πιστεύει καθόλου στην τύχη. 

POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2023 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.