Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaΜΟΔΑ

Φέτος το καλοκαίρι, το Ananke μας ντύνει με αναγεννησιακά φλοράλ

Η τελευταία του brand έχει τίτλο Renaissance και χαρακτηρίζεται από έντονα χρώματα, φλοράλ και μοναδικά print που χαρίζουν στις καλοκαιρινές προτάσεις του Ananke μια ρομαντική, ρετρό διάθεση.

Το brand Ananke εμφανίστηκε στις αρχές του 2017 και δημιουργήθηκε από δύο γενιές γυναικών που θέλουν να προσφέρουν κάτι νέο στον χώρο της μόδας. Συνήθως εμπνέονται από περασμένες δεκαετίες «από εποχές που η πολυτέλεια ήταν έννοια συνυφασμένη με την καθημερινότητα της γυναίκας, όπως επίσης από τις αναμνήσεις ενός ταξιδιού, από τους στίχους ενός τραγουδιού, από έναν πίνακα ζωγραφικής».

H Κατερίνα Μπερτζελέτου μαζί με την μητέρα της Χριστίνα Μάρκου είχαν ασχοληθεί και στο παρελθόν με τα ρούχα, αφού η πρώτη εργάστηκε σαν μοντέλο ενώ η δεύτερη έχει σπουδάσει σχέδιο μόδας.

Kατά την ελληνική μυθολογία, υπήρξε μια θεότητα που δημιούργησε τον κόσμο κρατώντας ένα αδράχτι. Το κυλινδρικό εργαλείο αυτής της θεότητας, της Ανάγκης, έγινε το σύμβολο ενός ελληνικού brand ρούχων που βάζει προσιτή πολυτέλεια στο καθημερινό μας ντύσιμο.

Η τελευταία του συλλογή έχει τίτλο Renaissance και χαρακτηρίζεται από έντονα χρώματα, φλοράλ και μοναδικά print τα οποία χαρίζουν στις καλοκαιρινές προτάσεις του Ananke μια ρομαντική, ρετρό διάθεση. 

Πρόκειται κατά τις δημιουργούς τους για ρούχα «θηλυκά, κάποια είναι σχεδόν θεατρικά και θα σας ταξιδέψουν σε άλλες εποχές». Αέρινα φορέματα για κάθε περίσταση, total look σε print και μονοχρωμία αλλα και συνδυασμοί διαφορετικών υφασμάτων και υφών αποτελούν την καλοκαιρινή συλλογή που μας παρουσιάζει το brand.  

«Η πολυτέλεια και η άνεση συνδυάζονται σε μια μεγάλη γκάμα χρωμάτων και σχεδίων που μπορούν να σας συνοδεύσουν σε όλες τις περιστάσεις. Η συλλογή Renaissance πραγματικά θέλαμε να υμνεί την ανανέωση, την αλλαγή προς το καλύτερο που επιθυμεί κάθε γυναίκα». 

Περισσότερες πληροφορίες για το brand θα βρείτε εδώ
POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2023 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.