Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
ΠΟΛΗ

Στην υγειά ενός νέου, πολύχρωμου κόσμου που σέβεται τη διαφορετικότητα

Το Σάββατο που μας πέρασε είπαμε όλοι μαζί “Cheers to Pride”, υψώσαμε τις σημαίες με τα ουράνια τόξα και η Αθήνα γέμισε χαμόγελα, μουσικές και glitter.

Είναι από εκείνες τις ημέρες που πιστεύεις ξανά πως ο κόσμος μας γίνεται καλύτερος. Η ελπίδα ξετρυπώνει ξανά από τα βλέμματα μικρών και μεγάλων. Το Athens Pride είναι σίγουρα «αυτό που μας ενώνει» και η απόδειξη είναι στο γεγονός ότι περίπου 40.000 άνθρωποι βγήκαν στους δρόμους, ντύθηκαν υπερήφανα με κάθε λογής ρούχα, κράτησαν χέρια, τραγούδησαν και χόρεψαν, φώναξαν τη δική τους συνέχεια στο κεντρικό σύνθημα «Αυτό που μας ενώνει…» και έγιναν κομμάτι της φετινής Πορείας Υπερηφάνειας, τσουγκρίζοντας ταυτόχρονα την αγαπημένη τους μπίρα. 

Live, love and dance with Pride

Αναπόσπαστο κομμάτι της ΛΟΑΤΚΙ+ και queer κοινότητας είναι ο χορός! Έχεις φανταστεί ποτέ το Pride, χωρίς μουσική και χορό; Μπορεί να ξεκίνησε ως αγώνας διεκδίκησης δικαιωμάτων, όμως είναι άμεσα συνυφασμένο με τη γιορτή, το πάρτυ, το voguing, τα balls, και γενικότερα, τον χορό, σε κάθε του μορφή. Γιατί ο χορός σημαίνει εκτόνωση, σημαίνει είμαι η εαυτή μου κι ο εαυτός μου, σημαίνει ελευθερία. 

Έτσι, για άλλη μια χρονιά, χορέψαμε υπέρ της ελευθερίας και κατά των στερεοτύπων, έχοντας δίπλα μας η μία το άλλο. Είναι σημαντικό σε όλο αυτόν τον χορό προς την απελευθέρωση να έχουμε και αρωγούς, οι οποίοι δηλώνουν το «παρών» όλο το χρόνο και καθ’ όλη τη διάρκεια του Athens Pride Week, όπως η Heineken.

Με την καμπάνια “Cheers to Pride”, η πράσινη μπίρα με το κόκκινο αστέρι, δίνει ένα ηχηρό «παρών», σε αυτήν τη μεγάλη δράση για τη διαφορετικότητα, δηλώνοντας την αμέριστη υποστήριξη των δικαιωμάτων της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας ως αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας όλων μας.

Η ορατότητα, η αναγνώριση και ο σεβασμός τής διαφορετικότητας, είναι απαραίτητα συστατικά στοιχεία για τη συνταγή της κοινωνικής «επιτυχίας». Όταν επιλέγει ένα εμβληματικό brand μπίρας, όπως η Heineken, να περπατήσει πλάι στην ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα και να συνοδέψει όχι απλά τους πολύχρωμους χορούς της, αλλά και τη δυναμική διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους, τότε ξέρουμε ότι ξημερώνει ένας νέος κόσμος που σέβεται τη διαφορετικότητα. 

Γι’ αυτό, μπορούμε να λέμε “Cheers to Pride”, να φοράμε glitter και να ντυνόμαστε υπερήφανα, όπως μας εκφράζει, κάθε μέρα! 

#CheerstoPride #Heineken #AthensPride2021 @heineken_gr
 
POP TODAY
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.