Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaSPIRITS

Εσύ δοκίμασες το cocktail O/Purist Passion Star;

Από 9 έως 15 Σεπτεμβρίου πίνουμε O/Purist στα 60 καλύτερα bars σε όλη τη χώρα και απολαμβάνουμε το νέο signature cocktail που μας κάνει να νιώθουμε ότι το καλοκαίρι δεν έχει τελειώσει.
Sponsored Content/ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έχεις γυρίσει από τις διακοπές αλλά ακόμα νιώθεις σαν ταξιδιάρικο πουλί και κανείς δεν σε αδικεί γι’ αυτό. Κάτι το ζεστό αεράκι στην ατμόσφαιρα, κάτι το χρώμα του ήλιου στο δέρμα σου, οι φίλοι που έχεις καιρό να δεις και θέλετε να βρεθείτε να πείτε τα Αυγουστιάτικα νέα σας, σε κρατάνε σε καλοκαιρινή διάθεση.

Και φυσικά είναι και τα γευστικά cocktails που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι αυτής της ανεμελιάς. Τι κι αν είσαι στο κέντρο της πόλης; Ξέρεις ότι θα βρεθείς με την παρέα σου και θέλεις να πιεις κάτι διαφορετικό, κάτι πραγματικά ιδιαίτερο. Τι καλύτερο από ένα δροσιστικό cocktail που το βασικό του συστατικό είναι συνδεδεμένο με το ελληνικό καλοκαίρι και θα σε κάνει να κρατήσεις τη γεύση του για πάντα στα χείλη σου; Το τσίπουρο, ο βασιλιάς των ελληνικών αποσταγμάτων, είναι ο ιδανικός πρωταγωνιστής για τη σύγχρονη bar σκηνή. Αυτή την ιδέα είχαν 10 κορυφαίοι Έλληνες bartenders, δημιουργώντας το O/Purist, ένα τσίπουρο διεθνών προδιαγραφών. Και το O/Purist Passion Star είναι το signature cocktail που φτιάχτηκε για σένα.

Ως αναγραμματισμός της λέξης τσίπουρο, το O/Purist είναι ένα εντελώς διαφορετικό τσίπουρο, ξεχωριστό, αφού καινοτομεί στη διαδικασία της απόσταξης, καθώς μετά την παραδοσιακή απόσταξη του τσίπουρου, μια επιπλέον απόσταξη σε χάλκινο άμβυκα ποτοποιίας με ελληνικά βοτανικά και μπαχαρικά παράγει ένα μοναδικό spirit για το bar, με πολύπλοκο χαρακτήρα, που αναδεικνύεται μέσα σε cocktail αλλά απολαμβάνεται και σκέτο. 

Το νέο signature cocktail του O/Purist που ονομάζεται Ο/Purist Passion Star, με μια μόλις γουλιά του, φέρνει στο μυαλό όλες τις μαγικές στιγμές των διακοπών που δεν θέλεις να αφήσεις πίσω. Τα γέλια, τις αγκαλιές, τα ανέμελα απογευματόβραδα. 

Για μία εβδομάδα, από τις 9 έως τις 15 Σεπτεμβρίου, έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις το O/Purist στα 60 καλύτερα bars σε όλη την Ελλάδα και να κερδίσεις λίγο ακόμα ανέμελο καλοκαίρι, ακόμα και αν έχεις επιστρέψει στην πόλη. 

Στα αγαπημένα αυτά bars θα σου δώσουν έναν ειδικό κατάλογο μενού και σε προνομιακή τιμή θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις για μια εβδομάδα το Ο/Purist Passion Star, το απόλυτα απολαυστικό cocktail που έχει ως βάση του το O/Purist, το πρώτο τσίπουρο νέας εποχής, πουρέ passion fruit και lime!

 

Σε ποια bars θα βρεις το Ο/Purist Passion Star;

Αττική: Upupa Epops, Baba au Rum, Το Λοκάλι, Τiki bar Athens, Α for Athens, 360 cocktail bar, Naked Ath, Bless me Father, The Bank Job, Δραχμή, Gatsby Athens, Nyx Japanese Castro bar Hotel, 7 Jocker’s, Feedel Athens, yard, Ermou 18 Beyond the Horizon, MS Rooftop, Peros Bar, G Bar, Contrabando, Knave, Στέπα, Sou Sou, Iviskos café, Daliance House, Old dog, Barsol, Theory bar, Mockingbird bar, Wall street, Forget about it, Lovely Days, Mind the cup, Godmamas Yard, Venir, Μπλε Παπαγάλος, Όκιο, Beauty Killed The Beast, Coal Mine, Barμπας, Luuma Restaurant Bar, La Mulata, Via Miniatura, Να Χαμογελάς, Popolo, Συρμός, Villa Grigio, Μπαρδόν.

Θεσσαλονίκη: Funky Monkey, Casablanca Social Club, The Bar L.A.B.

Αλεξανδρούπολη: Αlter Ego

Καβάλα: Τσαλαπετεινός

Κομοτηνή: Louki Bar

Τρίκαλα: Bittersweet cocktail bar 

Κοζάνη: Funky monkey 

Ηγουμενίτσα: Moshi Espresso Bar

Πάτρα: Tranzistor, Ιππόκαμπος, Bobiras in the hood

Κεφαλονιά: Chefalonia

Λευκάδα: Χάρτες

Αμάρυνθος: YARD Tales of Flavors

Σίφνος: Pelicanos

Πάτμος: Στοά

Λαμία: Degage

Λιβαδειά: Buena Vista Cocktail Bar

Και μην ξεχνάς ότι το O/Purist υποστηρίζει τη δράση αστικής, μη κερδοσκοπικής εταιρείας, Metron- Ariston making responsibility a trend, που δρα προς όφελος του Localisation, του Discerning Drinking και του Bartending Community. Η ομάδα του αποτελείται από τους: Αλέξανδρο Γκικόπουλο, Κώστα Ιγνατιάδη, Δημήτρη Κιάκο, Άρη Μακρή, Μάρφη Μπαλή, Γιάννη Πέτρο Πετρή, Θάνο Προυναρούς, Θοδωρή Πύριλλο, Νίκο Ταχμάζη, Χρήστο Χουσέα. 

Το απόσταγμα O/Purist Διπλής απόσταξης, περιέχει 42 % Alc.Vol.

Περισσότερα: www.o-purist.com, Instagram: opurist_gr, Facebook: O/purist
POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.