ΓΕΥΣΗ

Τρία χρόνια Νolan: It takes a crowd, it makes a family (ΒΙΝΤΕΟ)

Το εστιατόριο της Βουλής που παντρεύει στα πιάτα μας Ελλάδα και Ιαπωνία μέσα από τις δημιουργίες του Σωτήρη Κοντιζά σβήνει τα τρίτα του κεράκια και το γιορτάζει με ένα βίντεο αλλά κι ένα πάρτυ την Κυριακή 27 Ιανουαρίου.

https://www.youtube.com/watch?v=miwHEhR96x0&feature=youtu.be

Το Nolan, ένα από τα αγαπημένα μας εστιατόρια στην Αθήνα, κλείνει 3 χρόνια παρουσίας στην γαστρονομική σκηνή της πόλης. Θα το γιορτάσουν και μας έστειλαν ένα βίντεο κι ένα κείμενο με τις λεπτομέρειες…

«To Nolan γίνεται αυτόν τον Ιανουάριο τριών και αν κάτι έχει μάθει αυτά τα τρία χρόνια είναι πως για να στηθεί και να σταθεί ένα εστιατόριο σαν αυτό χρειάζεται πολλά, αλλά κυρίως χρειάζεται πολλούς -και τους χρειάζεται εξίσου. Γιατί ένα εστιατόριο δεν είναι μόνο τα πιάτα του. Είναι ένα ολόκληρο σύμπαν όπου οι άνθρωποι συναντιούνται, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Σε αυτά τα γενέθλια λοιπόν γιορτάζουμε αυτούς τους πολλούς -τους 23 που στήνουν κάθε μέρα το σύμπαν του από την αρχή, αλλά και όλους εκείνους που το τιμούν και γίνονται η ουσία του. It takes a crowd, it makes a family. Την Κυριακή 27 Ιανουαρίου από τις 8 το βράδυ θα το γιορτάσουμε όλοι μαζί. Στο χώρο του εστιατορίου που, όπως και πέρυσι, δεν θα θυμίζει σε τίποτα εστιατόριο, σε ένα πάρτι ανοιχτό για όλους. 

Σωτήρης Κοντιζάς (σεφ) / Κωστής Πισσιώτης (ιδιοκτήτης), Nolan

Για την ιστορία, το Nolan άνοιξε την πόρτα του στις αρχές του 2016 με κεντρική ιδέα την κουζίνα του Σωτήρη Κοντιζά, μια ιδιότυπη κουζίνα που συνδύαζε την κουλτούρα φαγητού, τα υλικά, τις τεχνικές, αλλά και το συναίσθημα των δύο χωρών καταγωγής του, της Ελλάδας και της Ιαπωνίας. Μέχρι και σήμερα δεν έχουμε καταφέρει να ορίσουμε το φαγητό μας βάση των γνωστών κατηγοριών. Το ορίζουμε κυρίως ως το φαγητό που εμείς αγαπάμε και θέλουμε να τρώμε. Με βασικά συστατικά τις φρέσκες και ποιοτικές πρώτες ύλες, την εποχικότητα, την ιχνηλασιμότητα από το πρώτο έως το τελευταίο κρίκο της αλυσίδας κάθε υλικού, το πάθος για τη δημιουργική αλλά απλή στην ουσία της μαγειρική. 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι μας τιμάνε καθημερινά, και φυσικά σε εκείνους που βρίσκονται πίσω από το φετινό (αλλά και το περσινό) βίντεο: τον σκηνοθέτη Μάνο Αρβανιτάκη και τον διευθυντή φωτογραφίας Άλεξ Βηλαρά που παίρνουν τις ιδέες μας και τις κάνουν εικόνες».

Θα σας δούμε εκεί λοιπόν, Βουλής κι Απόλλωνος γωνία…

Το Nolan στο Facebook
To Nolan στο Instagram
POP TODAY
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2020 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.