Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaSPIRITS

Πάμε για Πλωμάρι – Διαγωνισμός

Μπες τώρα στο www.pamegiaplomari.gr και διεκδίκησε και εσύ μια διπλή θέση για το επόμενο κερασμένο τραπέζωμα Πάμε για Πλωμάρι

Έξω έχει ένα λαμπερό ήλιο κι εσύ είσαι μέσα, χωμένος στον υπολογιστή.
Περπατάς μέρα μεσημέρι στο δρόμο, κολλημένος σε Smartphone – Facebook- Instagram μιλώντας και βλέποντας φίλους και αγνώστους και μετρώντας τα likes. Λοιπόν κοίτα.
Πως θα σου φαινόταν αν την social media εμπειρία την μετέφερες στην πραγματική ζωή; Να βρισκόσουν, λέει, μια ηλιόλουστη μέρα με τον κολλητό ή το ταίρι σου σ’ ένα μεγάλο τραπέζι με μεζεδάκια και παγωμένο Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου κερασμένο από εμάς και ανάμεσα σε ανθρώπους που θα γνώριζες για πρώτη φορά; Να περάσεις όμορφα, να διασκεδάσεις και να κάνεις παρέα με καινούργια άτομα; Socializing in real δηλαδή! Ωραίο ε; Πάμε για Πλωμάρι!

Κοίτα τι θα κάνεις:

1. Δες το video με τον ανατρεπτικό Φάνη Λαμπρόπουλο και τους φίλους που γνώρισε τυχαία στον δρόμο από την Αθήνα ως τη Λέσβο και έγιναν όλοι μια μεγάλη παρέα καταλήγοντας σε μεζεδοπωλείο στο Πλωμάρι της Λέσβου για να διασκεδάσουν μαζί με δροσερό Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου.

2. Εμπνεύσου από τον Φάνη, μπες στο www.pamegiaplomari.gr, δήλωσε συμμετοχή στον Διαγωνισμό Πάμε για Πλωμάρι, διεκδίκησε μια διπλή θέση για το επόμενο τραπέζωμα «Πάμε για Πλωμάρι» και γίνε παρέα με άλλα 8 άτομα που θα γνωρίσεις εκεί. Γεύσου κι εσύ τι σημαίνει ουζοκατάσταση! Κερνάμε εμείς!

Δήλωσε έγκαιρα συμμετοχή ως τις 21 Ιουλίου, γιατί από τις 6 έως τις 28 Ιουλίου θα υπάρχουν 18 μόνο Πάμε για Πλωμάρι τραπεζώματα σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Λέσβο για σένα και τον φίλο ή το αμόρε σου.

Στην Ελλάδα ζεις, έχει ήλιο! Και όταν έχει ήλιο, έχει Πλωμάρι! Και όταν έχει Πλωμάρι, έχει παρέα. Πάμε για Πλωμάρι;

www.pamegiaplomari.gr

#pamegiaplomari

Το αγαπημένο Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου ταξιδεύει από το Πλωμάρι της Λέσβου για να φτάσει στα ποτήρια μας, όπου παράγεται από το 1894 μέχρι και σήμερα! Ένα ούζο που προέρχεται από 100% διπλή απόσταξη και παράγεται παραδοσιακά, σε 18 μικρούς, χειροποίητους, χάλκινους άμβυκες. Έτσι έχουμε στα χέρια μας ένα πραγματικά, γλυκόπιοτο ούζο. Το αποστακτήριο  είναι ανοιχτό σε όλους και μάλιστα ο επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί και στο Μουσείο Ούζου «Ο Κόσμος του Ούζου». Ένα μουσείο που αξίζει πραγματικά να επισκεφτείτε σε περίπτωση που κανονίζετε για τις διακοπές που πλησιάζουν ένα ταξιδάκι στο νησί της Λέσβου.

POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2023 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.