Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaSPIRITS

Πάμε για Πλωμάρι με εσένα, εμένα κι όλοι οι καλοί χωράνε

Γιατί η πιο Funny παρέα είναι η άγνωστη Πλωμαροπαρέα
pame-plomari

Πόσο funny τύπος είσαι; Το καλοκαίρι είναι η πιο κατάλληλη περίοδος για socializing στην πραγματική ζωή. Είναι η εποχή που ανθούν οι funny καταστάσεις  που με  την σειρά τους γεννάνε funny παρέες που στην χειρότερη θυμόμαστε νοσταλγικά τις κρύες μέρες του χειμώνα και στην καλύτερη  εξελίσσονται σε αιώνιες φιλίες. Είναι η εποχή που ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΛΩΜΑΡΙ.

Αν  είσαι τύπος που σου αρέσουν οι funnyεμπειρίες,  τα καινούρια μέρη, οι καινούριοι άνθρωποι , το πες- πες με τσιμπολογήματα και ουζάκι τώρα το ΟΥΖΟ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ ΙΣΙΔΩΡΟΥ ΑΡΒΑΝΙΤΟΥ έχει κάτι να σου πει, ή μάλλον να σου δώσει ή μάλλον να κεράσει.

Εσένα, τον κολλητό ή την κολλητή σου και οκτώ ακόμη funny αγνώστους την φορά, που θα τραπεζωθείτε  όλοι μαζί  σε κάποιο ωραίο μαγαζάκι που έτυχε να διαλέξετε όλοι σας (έχετε όλοι κοινά γούστα για ένα καλό  ξεκίνημα της funny φάσης και πρώτους funny χαρακτήρες -ο καθείς με τον δικό του για περισσότερο fun-). Τώρα είναι η στιγμή που μπαίνουν τα  μεζεδάκια, το ουζάκι, το κέφι, η καλή καρδιά και η διάθεση σε φάση  Πάμε Για Πλωμάρι.Funny, ε;

Το’ χεις;  Μπες στο www.pamegiaplomari.gr, μάθε πόσο Funny τύπος είσαι και κέρδισε μία διπλή θέση για το τραπέζι της επιλογής σου, με Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου, τσιτσιμπλίκια και σιγόντα… μαζί με άλλους 8 άγνωστους τύπους! Έλα μαζί μας. Εκεί έξω #ExeiHlioExeiPlomari

Δήλωσε έγκαιρα συμμετοχή ως τις 21 Ιουλίου, γιατί από τις 6 έως τις 28 Ιουλίου  υπάρχουν 18 μόνο Πάμε για Πλωμάρι τραπεζώματα σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Λέσβο για σένα και τον φίλο ή το αμόρε σου.

www.pamegiaplomari.gr

#pamegiaplomari

Το αγαπημένο Ούζο, ταξιδεύει από το Πλωμάρι της Λέσβου για να φτάσει στα ποτήρια μας, όπου παράγεται από το 1894 μέχρι και σήμερα! Ένα ούζο που προέρχεται από 100% διπλή απόσταξη και παράγεται παραδοσιακά, σε 18 μικρούς, χειροποίητους, χάλκινους άμβυκες. Έτσι έχουμε στα χέρια μας ένα πραγματικά, γλυκόπιοτο ούζο. Το αποστακτήριο  είναι ανοιχτό σε όλους και μάλιστα ο επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί και στο Μουσείο Ούζου «Ο Κόσμος του Ούζου». Ένα μουσείο που αξίζει πραγματικά να επισκεφτείτε σε περίπτωση που κανονίζετε για τις διακοπές που πλησιάζουν ένα ταξιδάκι στο νησί της Λέσβου.

POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2023 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.