Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaΣΚΑΝΕΡ

Μπαλάκια του πινγκ πονγκ σκίζουν τον αέρα στην Σιγκαπούρη

Εντυπωσιακές εικόνες πολλαπλών λήψεων από τις προσπάθειες των μεγαλύτερων αθλητών, στο κορυφαίο παγκόσμιο τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης Singapore Smash 2023.
Φωτογραφίες: EPA/ HOW HWEE YOUNG

Η ΚΙνέζα Sun Yingsha σε δράση κατά τη διάρκεια του αγώνα της στον ημιτελικό ατομικού γυναικών ενάντια στην συμπατριώτισσά της Wang Manyu, στο τουρνουά Singapore Smash 2023. Σιγκαπούρη, 18 Μαρτίου 2023. EPA/HOW HWEE YOUNG

Το Singapore Smash 2023 είναι το πρώτο παγκόσμιο αθλητικό γεγονός της χρονιάς για το πινγκ πονγκ. Ελαβε χώρα στο στάδιο Infinity Arena στην Σιγκαπούρη από τις 7 μέχρι και τις 19 Μαρτίου. Συμμετείχαν σε αυτό 128 αθλητές και αθλήτριες από όλο τον κόσμο για το ατομικό ανδρών και γυναικών, με άλλα 48 ζευγάρια να αγωνίζονται στο διπλό ανδρών και γυναικών και 24 ζευγάρια στο μικτό διπλό. 

Μερικοί από τους καλύτερους αθλητές του πινγκ πονγκ προσέφεραν ένα συναρπαστικό θέαμα, με εντυπωσιακές ανατροπές σε πολλά παιχνίδια του τουρνουά και με πολλά νεαρά ταλέντα να θριαμβεύουν στο προσκήνιο. Το δράμα και η ένταση στα τραπέζια του Infinity Arena είχε συναρπάσει τους λάτρεις του πινγκ πονγκ σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι υπολογίζονται κοντά στα πενήντα εκατομμύρια, ενώ την αναμετάδοση των αγώνων παρακολουθούσαν καθημερινά περισσότεροι από εκατόν πενήντα εκατομμύρια θεατές.

Ο Κινέζος Fan Zhendong σε δράση ενάντια στον συμπατριώτη του Wang Chuqin κατά τη διάρκεια του αγώνα των ημιτελικών ατομικού ανδρών. Σιγκαπούρη, 18 Μαρτίου 2023.

πινγκ πονγκ

Η Wang Manyu από την Κίνα σε δράση κατά τη διάρκεια του αγώνα της στον ημιτελικό μονό γυναικών . Σιγκαπούρη, 18 Μαρτίου 2023.

πινγκ πονγκ

Η Qian Tianyi από την Κίνα σε δράση ενάντια στη συμπατριώτισσά της Sun Yingsha, κατά τη διάρκεια των τελικών του single γυναικών. Σιγκαπούρη, 19 Μαρτίου 2023.

Οι εικόνες είναι τραβηγμένες με την τεχνική των συνεχόμενων, κλάσματος δευτερολέπτου, λήψεων, ώστε η μέγιστη ταχύτητα της μπάλας και η ένταση της στιγμής στο βλέμμα, στις εκφράσεις και τις κινήσεις των σωμάτων των αθλητών και αθλητριών να εγγραφεί πολλαπλασιαστικά και με την μεγαλύτερη ευκρίνεια, μπροστά στα μάτια μας!

Ο Ma Long της Κίνας σε δράση ενάντια στον συμπατριώτη του Fan Zhendong κατά τη διάρκεια των τελικών του ατομικού ανδρών στο τουρνουά Singapore Smash 2023. Σιγκαπούρη, 19 Μαρτίου 2023.

Ο Ma Long από την Κίνα σε δράση εναντίον του Hugo Calderano από τη Βραζιλία κατά τη διάρκεια του ημιτελικού αγώνα ατομικού ανδρών. Σιγκαπούρη, 18 Μαρτίου 2023.

Το πινγκ πονγκ -επιτραπέζια αντισφαίριση είναι η επίσημη ελληνική ονομασία του αθλήματος- έχει καταγωγή από το Ηνωμένο Βασίλειο. Το επινόησαν οι Άγγλοι στα τέλη της δεκαετίας του 1870 ως δραστηριότητα αναψυχής για μετά το γεύμα. Παρά τη Βρετανική προέλευση, οι καλύτεροι αθλητές του κόσμου προέρχονται από τις χώρες της Άπω Ανατολής, με την Κίνα να διατηρεί σταθερά τα σκήπτρα της πρωτοκαθεδρίας σε μετάλια και πρωταθλητές. 

Στο τέλος του διαγωνισμού, οι νικητές, εκτός από τα κύπελλα της νίκης, έλαβαν τα μεγαλύτερα χρηματικά έπαθλα στην ιστορία του πινγκ πονγκ μέχρι σήμερα.

Ο Fan Zhendong από την Κίνα ποζάρει με το τρόπαιό του, κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής βραβείων μετά τη νίκη εναντίον του συμπατριώτη του Μα Λονγκ στους τελικούς του ατομικού ανδρών στο τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης Singapore Smash 2023 στη Σιγκαπούρη, 19 Μαρτίου 2023.

Η νικήτρια του τελικού του απλού των γυναικών Sun Yingsha από την Κίνα ποζάρει με το τρόπαιό της κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των βραβείων. Σιγκαπούρη, 19 Μαρτίου 2023.

POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.