popaganda_omada_e

Μερικά βασικά πράγματα που πρέπει να ξέρουμε για την Ομάδα «Έψιλον» είναι:

– Πρώτα απ’όλα η ομάδα ιδρύθηκε το 1970, με ιδρυτικά μέλη Έλληνες και ξένους επιστήμονες, οι οποίοι ήταν ορκισμένοι στους θεούς του Δωδεκάθεου. Οι περισσότεροι εργάζονταν σε ξένα κέντρα διαστημικών ερευνών και σε κέντρα κατασκευής διαστημικών όπλων, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα τους, και στόχος τους είναι να ανακαλύπτουν και να γνωστοποιούν κάθε σιωνιστικό σχέδιο που στρέφεται εναντίον του ελληνισμού, να εισχωρούν σε διάφορες σιωνιστικές ομάδες και να αποσπούν πληροφορίες. Γενικά να προστατεύουν κάθε τι ελληνικό από τις ξένες επιβουλές.

– Ονομάστηκαν Έψιλον, καθώς το όνομα αυτό σχετίζεται με το «Ε» που ήταν σκαλισμένο στο κέντρο του αετώματος του ναού του Απόλλωνα στους Δελφούς. Στα αριστερά υπήρχε το απόφθεγμα «ΓΝΩΘΙ Σ’ΑΥΤΟΝ» (γνώρισε τον εαυτό σου), ενώ στα δεξιά έγραφε «ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ» (τίποτα υπερβολικό, δηλαδή κάτι σαν το παν μέτρον άριστον). Τα ρητά αυτά αποκάλυπταν πως οι Έλληνες είναι λαός εξωγήινης προελεύσεως και μπορούσαν να επισκεφτούν την πρώτη τους πατρίδα με ένα κοσμοσκάφος σε σχήμα Έψιλον. Ο ανώτατος άρχων του πλανητικού συστήματος του Σείριου, έστειλε τρία διαστημόπλοια στη Γη για να κάνουν πειράματα γενετικής. Σε μια από τις αποστολές αυτές, ήρθε ο Απόλλων και η Δήμητρα. Το μέρος όπου προσγειώθηκε η θεά, ονομάστηκε Ελευσίς (έλευση). Ο δε πρώτος ναός του Απόλλωνα στους Δελφούς ήταν το ίδιο του το διαστημόπλοιο, όπου επιτρεπόταν η είσοδος μόνο στους μυημένους, στους ιερείς. Το έψιλον λοιπόν, είναι το άστρο έψιλον του αστερισμού του Λαγού, που υπάγεται στον Σείριο. Ο Κεραμυδάς υποστηρίζει πως το δεκαεξάκτινο αστέρι της Βεργίνας, είναι το άστρο Έψιλον!

– Γενικότερα, η ομάδα «Έψιλον» χρονολογείται τουλάχιστον από τους Μινωικούς χρόνους (1500-1700 π.Χ.)

– Έχει ως στόχο να διασφαλίσει με κάθε έννομο μέσο τα συμφέροντα του Ελληνισμού.

– Να αποκαταστήσει στην διεθνή κοινή γνώμη με αδιάσειστα στοιχεία τις παραποιημένες από τους εκάστοτε εξουσιαστές, ιστορικές και επιστημονικές αλήθειες που σκόπιμα αποκρύφτηκαν ή αλλοιώθηκαν για να μειώσουν τον χαρακτήρα του Αρχαίου Ελληνικού Πολιτισμού.

– Να επιτύχει μέσο δημοκρατικών διεργασιών και ελευθέρας βουλήσεως κάθε έλλογου όντος του πλανήτη μας, την πνευματική αποδοχή και ανάδειξη του Ελληνικού ιδεώδους ως τρόπου ζωής σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο, σε αντίθεση με τις προθέσεις των Σιωνιστών που μεθοδικά εξασκώντας πάσης φύσεως βία με ύπουλα σκοταδιστικά μέσα, προσπαθούν να ασκήσουν ένα είδος παγκόσμιας δικτατορίας που έχει σκοπό την πνευματική και οικονομική υποδούλωση του ανθρώπινου γένους. 

– Να αποκαλύπτει εκ τον προτέρων οποιαδήποτε σχεδιαζόμενη εγκληματική ενέργεια κατά του Ελληνισμού και της ανθρωπότητας γενικότερα.

 – Ακόμη, θεωρούν ότι οι Εβραίοι ευθύνονται για όλες τις καταστροφές που υπέστη ο ελληνισμός και τους χαρακτηρίζουν ως ένα λαό που δεν έχει προσφέρει τίποτα στον πολιτισμό, μισούν και κατατρέχουν τον ελληνισμό

– Δεν αποδέχονται τη θεωρία της ινδοευρωπαϊκής προέλευσης των Ελλήνων και το θεωρούν παραμύθι των εβραιοσιωνιστών με στόχο να πλήξουν τον ελληνισμό.

– Τέλος, η Ομάδα «Έψιλον», έχει στην κατοχή της ένα «υπερόπλο» το οποίο θα «το χρησιμοποιήσει όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή. Ονομάζεται μπέβατρο, και μπορεί να καταστρέψει με μία βολή, όλους τους δορυφόρους των ΗΠΑ!

Η ομάδα Έψιλον έχει εμφανιστεί στο παρελθόν στην εκπομπή «Οι Πύλες του Ανεξήγητου» με τον Κώστα Χαρδαβέλα.

http://youtu.be/90j0L2QNOFg

Στο μεταξύ, σημερινό εξώφυλλο της εφημερίδας «Ελεύθερη Ώρα» αναφέρει ότι οι δράστες δεν αποτελούν μέλη της οργάνωσης χαρακτηρίζοντάς τους ως Ψευτο-Έψιλον, που έβαλαν βόμβα στο άγαλμα του «Μαρμαρωμένου Βασιλιά στο Μυστρά». 

 

21298658