Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ

Πατατούλες τρώμε; Πατατούλες Καρπός φροντίδας με καλό σκοπό

Εσείς ακόμα να δοκιμάσετε τις πατατούλες Καρπός φροντίδας το εκλεκτό ελληνικό προϊόν που βοηθά στο καλύτερο μέλλον των μικροκαλλιεργητών της χώρας μας;
καρπός φροντίδας

Πατατούλες, πατάτες, πατατάκια. Και πατατούλες Καρπός φροντίδας !

Αλήθεια, όταν ακούτε τη λέξη «πατάτα» τι έρχεται στο μυαλό σας;  Σε πολλούς άντρες η πατάτα ίσως θυμίζει σκηνές από τα μαγειρεία του στρατού και τις πολύωρες αγγαρείες ξεφλουδίσματος. Σε όσους λατρεύουν την καλή διατροφή θυμίζει άμυλο, υδατάνθρακες και βιταμίνες, μιας και είναι αποδεδειγμένα ένα αγαθό γεμάτο οφέλη για τον οργανισμό. Τέλος, σε κάποιους από εμάς φέρνει στο νου μαμαδίστικα πιάτα της κουζίνας μας και εικόνες γύρω από ένα οικογενειακό τραπέζι ή από ένα γεύμα με αγαπημένα πρόσωπα.

Η πατάτα όμως μπορεί να είναι και ένα συνώνυμο της φροντίδας! Κι αυτό χάρη στον κόπο ορισμένων μικροκαλλιεργητών από το ακριτικό χωριό Νότια, στην Πέλλα, οι οποίοι βάζουν όλη τη φροντίδα τους για να παράγουν φρέσκες πατάτες υψηλής ποιότητας και ξεχωριστής γεύσης. Δεν είναι τυχαίο που αυτό το προϊόν πήρε το όνομα Καρπός φροντίδας. Πατατούλες Καρπός φροντίδας! 

Η ιστορία του Καρπού φροντίδας ξεκίνησε όταν η εταιρεία McCain έλαβε την απόφαση για μια πρωτοβουλία Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που δεν είχε ξαναγίνει. Ο στόχος ήταν να βοηθήσει Έλληνες αγρότες, αποκλεισμένους μέχρι πρόσφατα από την αγορά ή νέους ανέργους που επέστρεψαν στον τόπο τους για ένα καλύτερο αύριο, ώστε αυτοί να μπορούν με τη σειρά τους να στηρίξουν τις οικογένειές τους, την τοπική κοινωνία, αλλά και τη χώρα.

Αρχικά, οι άνθρωποι της McCain ταξίδεψαν απ’ τη μια άκρη της Ελλάδας ως την άλλη, προσπαθώντας να βρουν τον τόπο που θα ταίριαζε στα κοινωνικά, οικονομικά και εδαφολογικά κριτήρια αυτής της προσπάθειας. Έφτασαν μέχρι τις πιο απομακρυσμένες και δύσβατες περιοχές, ώσπου τελικά βρέθηκαν στα εδάφη της αρχαίας Αλμωπίας, μιας απ’ τις 17 επαρχίες του λαμπρού Μακεδονικού Βασιλείου.

Ανάμεσα στα γεμάτα δέντρα όρη και την πεδιάδα στην οποία δίνει ζωή ο εντυπωσιακός Αλμωπός ποταμός, ανακάλυψαν το ιδανικό υγρό κλίμα, το εύφορο χώμα αλλά και τους ανθρώπους που θα μπορούσαν να φέρουν εις πέρας αυτή την αποστολή: Να φτιάξουν ένα προϊόν αλλιώτικο από τα άλλα. Φρόντισαν να εξασφαλίσουν στους μικροπαραγωγούς της περιοχής πιστοποιημένους σπόρους, σύγχρονες αγροτικές υποδομές, μηχανολογικό εξοπλισμό και ψυγείο, μετεωρολογικό σταθμό, καθώς και την απαραίτητη υψηλή τεχνογνωσία, οικονομική ρευστότητα και εκπαίδευση, για να μπορούν εκείνοι ανενόχλητοι να παράγουν τις πατάτες του τόπου τους.

Σε αυτή την προσπάθεια, η McCain είχε δυο πολύτιμους συμμάχους: Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και  το Δίκτυο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης  καθώς και μερικούς σημαντικούς συντελεστές.

Το 100% των κερδών που προέρχονται από την πώληση του Καρπού φροντίδας, επανεπενδύεται στην ανάπτυξη αυτής της πρωτοβουλίας, με σκοπό μελλοντικά ακόμα περισσότεροι Έλληνες μικροπαραγωγοί να έχουν τις πρώτες ύλες, την εκπαίδευση και την πρόσβαση στην αγορά που χρειάζονται.Οι δε πατατούλες μας  Καρπός  φροντίδας  είναι υψηλής ποιότητας και αξίζουν να μπουν στο τραπέζι σας. 

Για να συνεχιστεί όμως η προσπάθεια της McCain και των Ελλήνων μικροπαραγωγών, χρειάζεται και η δική μας φροντίδα…

Ζητήστε φρέσκες πατάτες Καρπός φροντίδας και στηρίξτε τους μικροκαλλιεργητές του χωριού Νότια της Πέλλας.

Στηρίξτε τον Καρπό της Φροντίδας Όλων μας!

Δείτε εδώ τα καταστήματα όπου θα βρείτε τις πατατούλες Καρπός φροντίδας.

Μάθετε περισσότερα για τον Καρπό φροντίδας στο www.karposfrontidas.gr, ακολουθήστε τη σελίδα του στο Facebook και το Instagram και γίνετε μέρος αυτού του κινήματος φροντίδας!

POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2023 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.