pop_shakespeare

Στο κρεβάτι 10 διάσημων συγγραφέων! (Από το βιβλίο Secret Lives of Great Authors του Robert Schnakenberg)

Ο William Shakespeare την έπεφτε συστηματικά στις γυναίκες των φίλων του!

Ο Lord Byron έκανε λίστες με όλες τις γυναίκες που περνούσαν απ’ το κρεβάτι του και έκοβε από καθεμιά μια τουφίτσα τρίχες (όχι από το κεφάλι τους), που φύλαγε σε ένα φακελάκι με το ανάλογο όνομα. Μια χρονιά μέτρησε ότι είχε κοιμηθεί με 250 γυναίκες (χώρια οι άνδρες).

O Leo Tolstoy ήταν επιδειξίας. Τη νύχτα του γάμου του μάλιστα ανάγκασε τη γυναίκα του να διαβάσει από το ημερολόγιό του δυνατά όλες τις περιγραφές των ερωτικών του περιπτύξεων με  τις μέχρι τότε ερωμένες του.

Ο W. B. Yeats υπέφερε από στυτικές δυσλειτουργίες και έκανε εγχείρηση προσθήκης αδένων πιθήκου στο όσχεο. Υποστήριζε ότι μετά απ’ αυτό τονώθηκε αφάνταστα όχι μόνο η συμπεριφορά του στο κρεβάτι αλλά και η δημιουργικότητά του. Έφαγε πολύ κράξιμο από τους σύγχρονούς του.

Ο H. G. Wells υποστήριζε τον ελεύθερο έρωτα φανατικά και κεράτωνε ασύστολα και τις δύο γυναίκες του. Έλεγε ότι κατάφερε στη ζωή του να εκφράσει και την παραμικρή του σεξουαλική επιθυμία.

pop_james_joyce

Ο James Joyce ήταν εντελώς πορνόγερος! Έγραφε στη σύντροφό του ακραία πόρνο-γράμματα και το καλύτερό του ήταν να τον μαστιγώνουν και να εισπνέει τα γυναικεία «αέρια».

Ο F. Scott Fitzgerald ήταν ποδολάγνος. Δεν άφηνε κανέναν να δει ποτέ τα δικά του γυμνά πόδια, αλλά τα γυμνά πόδια των γυναικών τον τρέλαιναν κυριολεκτικά.

Η Ayn Rand ήταν υπέρμαχος των ανοιχτών σχέσεων και κοιμόταν με όποιον ήθελε. Παρέμεινε όμως σταθερά παντρεμένη με τον άνδρα της μέχρι το θάνατό του.

Ο Franz Kafka δεν ήθελε να τον βλέπει κανείς γυμνό, ούτε καν στη σάουνα δεν αφαιρούσε το μαγιό του όπως όλοι. Το σώμα του του προκαλούσε μεγάλη δυστυχία και δεν του άρεσε ιδιαίτερα το σεξ. Έλεγε ότι «η συνουσία είναι η τιμωρία που πληρώνουμε για την ευτυχία να βρισκόμαστε μαζί»! Πάντως στις συνευρέσεις «μιας νύχτας» ήταν φυσιολογικός.

Ο Οscar Wilde, παρ’ όλους τους γάμους κ.λπ., είχε ξεκάθαρη προτίμηση σε νεαρούς έφηβους από τη  μέση μέχρι το τέλος της εφηβείας τους και ποτέ δεν το έκρυψε.

Έξι ώρες ουρά για μια Selfie;

Κι όμως, είναι η καινούρια λύσσα των φιλότεχνων της Νέας Υόρκης όπως την κατέγραψαν πολλά μέσα. Στην γκαλερί David Zwimmer τρέχει μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου η έκθεση με  εγκαταστάσεις της Yayoi Kusama και τίτλο “Ι Who Have Arrived In Heaven” (είδαμε πρόσφατα και τον George Clouney στο εξώφυλλο του W, φωτογραφημένο σε περιβάλλον Yayoi Kusama με ασπρόμαυρα πουά). Δεν υπάρχει πιο αξιοζήλευτη trendy selfie στην πόλη αυτή τη στιγμή και για του λόγου το αληθές δοκιμάστε το hashtag #DavidZwirner ή #David ZwirnerGallery στο Ιnstagram και θα δείτε 2.229 αποτελέσματα στο ένα και 822 στο άλλο. Η γκαλερί επιτρέπει παραμονή 45 δευτερολέπτων σε κάθε επισκέπτη στην εγκατάσταση “Ιnfinitely Mirrored Room – The Soul of Million of Light years Away”, που αποτελείται από καθρέφτες και πολύχρωμα led λαμπάκια σε διάφορα ύψη και που χρειάζεται τις καθημερινές αναμονή 3-4 ωρών ενώ τα ΣΚ τις διπλάσιες!

Τεμπέλικο σπέρμα; Νo problem!

Διαβάσαμε στο Νew Scientist ότι ερευνητές του Ινστιτούτου Νανοεπιστημών της Δρέσδης δημιούργησαν από μέταλλα και σπέρμα ταύρου biobots ή spermbots ή σπερματορομπότ αν θέλετε.  Έβαλαν σε μικρό σωλήνα ένα υγρό που περιέχει σωματίδια σιδήρου και τιτανίου και σπέρμα ταύρου και κατάφεραν να ελέγξουν την κίνησή του με ένα μαγνητικό πεδίο. Με σκοπό να βοηθήσουν τη σύλληψη και τη χορήγηση φαρμακευτικών ουσιών.

Oύτε μισό δεν έμεινε!

Οι λέξεις τεσσάρων γραμμάτων στην αγγλική γλώσσα είναι πάμπολλες και συνήθως περιγράφουν τα πιο συνηθισμένα κι αγαπημένα πράγματα αυτής της ζωής. Αυτός είναι κι ο κύριος λόγος που χρησιμοποιήθηκαν κατά κόρον στα ονόματα των διαφόρων dot com από καταβολής internet. Τώρα έρχεται η κροατική εταιρεία ανάλυσης domain data WhoApi.com να μας ενημερώσει ότι δεν έμεινε ούτε ένα όνομα τεσσάρων γραμμάτων που να μην είναι κατοχυρωμένο. Ούτε ένα! Δε μιλάμε μόνο για συνδυασμούς τεσσάρων γραμμάτων που σημαίνουν απαραίτητα κάτι, όπως cars.com ή eBay κ.λπ. Εννοούμε οποιονδήποτε δυνατό συνδυασμό τεσσάρων γραμμάτων, όπως aaaa ή zzzz. Υπάρχουν συνολικά 456.976 συνδυασμοί. Η WhoApi.com τους έλεγξε έναν προς έναν και μας διαβεβαιώνει πως  οι ακατοχύρωτοι είναι μηδέν. Όσοι προλάβατε προλάβατε!

pop_retro_couple

Τα 9 πιο παράξενα συμπτώματα του έρωτα

Σε αποβλακώνει. Οι έρευνες απέδειξαν ότι οι ερωτευμένοι έχουν πολύ μεγαλύτερη δυσκολία να συγκεντρωθούν σε προβλήματα που απαιτούν έντονη συγκέντρωση.

Σε κάνει να αιωρείσαι. Οι επιστήμονες το αποδεικνύουν με μαγνητικές τομογραφίες. Ενεργοποιούνται με τον έρωτα οι ίδιοι μηχανισμοί με εκείνους που διεγείρει η κοκαΐνη προκαλώντας το γνωστό εφέ ευδαιμονίας που κάνει τους πιστούς της να νομίζουν ότι πετούν.

Μειώνει το σωματικό πόνο. Οι έρευνες έδειξαν ότι ο έρωτας επιδρά σε περιοχές του εγκεφάλου ίδιες με εκείνες που επηρεάζουν τα παυσίπονα. Στην πραγματικότητα αρκεί να κρατήσεις το χέρι του αγαπημένου/ης για να μειωθεί ο πόνος.

Μειώνει την ταχύτητα του βηματισμού σου. Ιδιαίτερα μάλιστα στους άνδρες, οι οποίοι έχουν την τάση να εναρμονίζουν το ρυθμό του βηματισμού τους με την αγαπημένη, πράγμα που δεν κάνουν όταν περπατάνε με φίλο ή φίλη.

Αλλάζει το ρυθμό των χτύπων της καρδιάς. Αποδείχτηκε κι αυτό, ότι στους ερωτευμένους προσαρμόζεται ο καρδιακός ρυθμός ώστε να χτυπούν οι δυο καρδιές ταυτόχρονα. Τι ρομαντικό!

Ανεβάζει μια οκτάβα τη φωνή σου. Ιδιαίτερα στις γυναίκες που έχουν την τάση να ανεβάζουν κατά έναν τόνο τη φωνή τους όταν μιλούν σε κάποιον που βρίσκουν ελκυστικό. Οι ερωτευμένοι γενικώς τείνουν να μιμούνται ο ένας τον τόνο της ομιλίας του άλλου.

Σε τυφλώνει. Συχνά οι βαριά ερωτευμένοι ασυναίσθητα αποστρέφουν το βλέμμα από ελκυστικά άτομα του αντίθετου φύλλου (ή και του ίδιου).

Σε κάνει ατζαμή. Ιδιαίτερα οι άνδρες, που τείνουν να παίρνουν πολλά ρίσκα χωρίς πολλή σκέψη όταν είναι ερωτευμένοι, με αποτέλεσμα να έχουν συχνότερα ατυχήματα.

Σου μεγαλώνει τις κόρες του ματιού. Οι έρευνες έδειξαν ότι η διάσταση της κόρης του ματιού συνδέεται με καταστάσεις βαθιάς συγκίνησης όπως ο έρωτας.