Λέων

Λέων

Ο Άρης από τις 5 θα ξεκινήσει την πορεία του στον Ταύρο, που σημαίνει ότι μπορεί να έρχονται οι διακοπές, αλλά έρχεται και αρκετή δουλειά για σένα, όπως θα διαπιστώσεις. Γενικότερα μπορεί να πιέζεσαι λίγο με προθεσμίες και όγκο εργασίας, αλλά σίγουρα η περίοδος είναι παραγωγική και επιβραβευτική.

Η πανσέληνος στις 13 πραγματοποιείται στον έκτο οίκο σου και φαίνεται ότι ολοκληρώνεται ένα επαγγελματικό έργο ή ότι ξεκινάει κάτι νέο. Πάντως και η καθημερινότητά σου μπορεί να μπει σε μια σειρά αυτό το διάστημα, με αποτέλεσμα να νιώσεις περισσότερο ελεύθερος-η. Η Αφροδίτη μέχρι τις 18 σε δικτυώνει και σε φέρνει κοντά σε νέους ανθρώπους, ενώ δείχνεις και μια πολύ καλή επαγγελματική εικόνα προς τα έξω.

Από τις 18 θα ασχοληθείς περισσότερο με σκέψεις και συναισθήματα και με εσωτερικά θέματα. Είναι μια “θεραπευτική” περίοδος αυτή που έρχεται δηλαδή. Η νέα Σελήνη στις 28 πραγματοποιείται στο ζώδιό σου και αποτελεί μια ένδειξη ανανέωσης, νέων ξεκινημάτων και ευκαιριών κατά την περίοδο των γενεθλίων σου. 

Στην επόμενη σελίδα: ο Παρθένος