Ιχθύες

Ιχθύες

Ο Άρης από τις 5 θα βρίσκεται στον τρίτο οίκο σου και αυτό είναι πρώτα από όλα ανακουφιστικό για τα οικονομικά σου, επειδή όσο βρισκόταν στον Κριό τα έξοδα ήταν μάλλον πολλά. Από τη νέα του θέση θα σε κάνει περισσότερο διεκδικητικό σε θέματα επικοινωνίας και συμφωνιών και, αν το θέλεις, μπορεί να φέρει νέους ανθρώπους στη ζωή σου.

Η πανσέληνος στις 13 είναι και αυτή σημαντική για την κοινωνική σου ζωή, επειδή είναι ένδειξη ότι ανήκεις σε μια ομάδα ή ότι αποχωρείς από μια ομάδα. Είναι σημαντική και για τις σχέσεις με τους φίλους και για τις βαθύτερες επιθυμίες σου, κάποιες από τις οποίες έρχονται στην επιφάνεια και ζητούν να ασχοληθείς σοβαρά μαζί τους.

Η Αφροδίτη μέχρι τις 18 θα βρίσκεται στον τέταρτο οίκο σου που αφορά το σπίτι και την οικογένεια και τις στενές προσωπικές σου σχέσεις, τομείς που ευνοούνται με αρμονία. Από τις 18 θα ευνοεί την ερωτική σου ζωή και τη δημιουργικότητα. Το καλοκαίρι προβλέπεται πολύ συναισθηματικό.

Η νέα Σελήνη στις 28 φέρνει ανανέωση στην καθημερινότητά σου και ευκαιρίες και νέα ξεκινήματα στην επαγγελματική σου ζωή κατά το πρώτο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου. 

 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12