Ταύρος

Ταύρος

Ο Άρης από τις 5 θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και αυτό σημαίνει ότι όλη του η ενέργεια θα διοχετευτεί σε εσένα και στους τομείς που σε ενδιαφέρουν περισσότερο. Γίνεσαι περισσότερο διεκδικητικός, μερικές φορές ίσως έντονος. Αλλά δεν πειράζει, επειδή και αυτό ξέρεις να το διαχειρίζεσαι σωστά τις περισσότερες φορές.

Πάντως αυτό που θέλεις, δεν γίνεται να βγει από το μυαλό σου και είσαι έτοιμος-η να το κατακτήσεις. Η πανσέληνος στις 13 μπορεί να ολοκληρώνει την προετοιμασία για ένα ταξίδι ή να αποτελεί ένδειξη μιας εμπειρίας που θα διευρύνει τον τρόπο σκέψης σου. Κάποιες αντιλήψεις σου μπορεί να αλλάζουν και ίσως φαίνεσαι ασυνήθιστα ευέλικτος-η αυτό το διάστημα.

Η Αφροδίτη μέχρι τις 18 θα ευνοεί πραγματικά τα οικονομικά σου, και θα έχεις ευκαιρίες που έχει νόημα να αξιοποιήσεις. Από τις 18 θα βρίσκεται σε έναν πολύ κοινωνικό οίκο και θα γνωρίσεις νέους ανθρώπους και θα δικτυωθείς.

Η νέα Σελήνη στο τέλος του μήνα (28/7) μπορεί να φέρει ένα νέο που αφορά την κατοικία – μετακόμιση, ανανέωση ή και να έρθεις περισσότερο κοντά με δικούς σου ανθρώπους. 

Στην επόμενη σελίδα: oι Δίδυμοι