Δίδυμος

Δίδυμοι

Ο Άρης από τις 5 θα βρίσκεται στον δωδέκατο οίκο σου που αφορά κυρίως τις παρασκηνιακές κινήσεις, αλλά αυτό έχει ενδιαφέρον επειδή φαίνεται ότι κάτι μπορεί να προετοιμάζεις στον επαγγελματικό τομέα το οποίο να πρέπει να ανακοινώσεις αργότερα.

Έχει νόημα πάντως μερικά πράγματα να αποκαλύπτονται στην ώρα τους, ώστε να μην διασπάται η προσοχή σου και να μην αναλώνεται η ενέργειά σου στις αντιδράσεις των άλλων και στις απόψεις τους, είτε αυτές είναι θετικές είτε αρνητικές. Ένας τρόπος για να επικεντρώνεσαι στους στόχους σου, είναι και το να μην τους μοιράζεσαι κάποιες φορές.

Η πανσέληνος στις 13 πραγματοποιείται στον όγδοο οίκο σου και αφορά μια οικονομική συμφωνία ή ένα οικονομικό θέμα που δρομολογείται. Μέχρι τις 18 η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και αυτό φυσικά είναι εκπληκτικό για όλους τους τομείς, κυρίως για τον συναισθηματικό, αλλά και επειδή ανανεώνεσαι ψυχικά και εμφανισιακά.

Από τις 18 θα βρίσκεται στον δεύτερο οίκο σου που αφορά τα οικονομικά σου και όπως καταλαβαίνεις και από εκεί δεν θα σε αφήσει καθόλου ασυγκίνητο-η.

Η νέα Σελήνη στις 28 φέρνει ευκαιρίες για γνωριμίες και ενδιαφέρουσα κοινωνική ζωή και ίσως και μια νέα συναισθηματική γνωριμία. 

Στην επόμενη σελίδα: ο Καρκίνος