Υδροχόος

Υδροχόος

Ο Άρης από τις 5 θα βρίσκεται στον Ταύρο και με αυτήν την αλλαγή πρώτα από όλα θα βελτιωθεί η επικοινωνία επειδή μπορεί πολλά να έχουν ειπωθεί βιαστικά (όχι αποκλειστικά από εσένα) και να πρέπει να γίνουν κάποιες διορθώσεις. Με τη νέα του θέση ευνοούνται θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια και ίσως ένα νέο ξεκίνημα, όπως μια συγκατοίκηση ή μια μετακόμιση.

Η πανσέληνος στις 13 μπορεί να φέρει στην επιφάνεια κάποια θέματα που χρειάζεται να εξετάσεις, κυρίως συναισθηματικής φύσης και σχέσεων. Μπορείς να κάνεις αλλαγές στην πορεία σου, τροποποιήσεις σε κάποιους στόχους σου και να ασχοληθείς με ένα μυστικό επαγγελματικό εγχείρημα.

Η Αφροδίτη μέχρι τις 18 θα βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σου και η ερωτική σου ζωή θα έχει σασπένς, αλλά οι σχέσεις γενικότερα θα είναι περισσότερο συναισθηματικές και ζεστές. Από τις 18 που θα βρίσκεται στον Καρκίνο θα ασχοληθείς πιο συστηματικά και με επιτυχία με ένα επαγγελματικό πρότζεκτ και με την ανανέωση της καθημερινότητάς σου.

Η νέα Σελήνη στις 28 είναι μια ένδειξη ανανέωσης στους τομείς των σχέσεων, των συνεργασιών και της συναισθηματικής σου ζωής.

Το δεκαπενθήμερο που θα την ακολουθήσει θα γίνουν προφανώς κάποια νέα ξεκινήματα. 

Στην τελευταία σελίδα: οι Ιχθύες