Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
16.09.2021

Πως είναι να περπατάς για 855χλμ;

Ο φωτογράφος Dimitris The Athens απαθανάτισε ένα μοναδικό περιπατητικό ταξίδι και το παρουσιάζει στην έκθεση El Caminante.

To Camino Santiago de Compostella είναι μια διαδρομή αφιερωμένη στον Άγιο Ιάκωβο η οποία ακολουθείται μέσω πολλών πόλεων της Ευρώπης και καταλήγει στην πόλη Santiago de Compostella της βορειοδυτικής Ισπανίας. Ο Dimitris The Athens αποφάσισε να ακολουθήσει τη διαδρομή αυτή και να απαθανατίσει τις 35 αυτές ημέρες που περπάτησε πλάι σε άλλους πιστούς.

Η έκθεση El Caminante περιλαμβάνει φωτογραφίες από το περιπατητικό αυτό ταξίδι των 855χλμ, από το Saint-Jean-Pied-de-Port της Γαλλίας κατά μήκος των Πυρηναίων. Η έκθεση διαρκεί από τις 26 Μαΐου -2 χρόνια από την ημερομηνία που ξεκίνησε το ταξίδι- έως και τις 15 Ιουνίου και φιλοξενείται σε όλους τους χώρους του Root Artspace. Οι επισκέπτες θα παρακολουθήσουν όλη την ιστορία του ταξιδιού, ακολουθώντας μία περιπατητική διαδρομή στους χώρους του με αρχή, μέση και τέλος. Παράλληλα θα μπορούν να βρουν το φωτογραφικό άλμπουμ El Caminante διάστασης 30X45cm, το οποίο περιλαμβάνει 190 φωτογραφίες σε μια περιορισμένη έκδοση 100 αντιτύπων για όλο τον κόσμο υπογεγραμμένων από το φωτογράφο. Στα πλαίσια της έκθεσης θα προβληθεί για πρώτη φορά τρέιλερ από το μικρού μήκους ντοκιμαντέρ της Χριστίνας Μουμούρη με τίτλο “Believe It” το οποίο γύρισε όσο περπατούσε στο Camino de Santiago. 


Info: Root Artspace, Ηρακλειδών 10, τηλ: 210 345 0003. Περισσότερες πληροφορίες: rootartspace.gr και στο facebookhttp://dimitristheathens.blogspot.gr/

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.