Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
15.06.2021

Πειθαρχικός έλεγχος στον οδηγό του λεωφορείου που επιτέθηκε ρατσιστικά σε μετανάστη [BINTEO]

Χθες το μεσημέρι, οδηγός λεωφορείου επιτέθηκε λεκτικά σε μετανάστη, τον οποίο υποχρέωσε να σηκωθεί από την θέση του για να καθίσει Ελληνίδα επιβάτιδα του λεωφορείου.

Ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει τη χθεσινή απίστευτα ντροπιαστική και ρατσιστική συμπεριφορά οδηγού λεωφορείου σε αλλοδαπό επιβάτη, εξέδωσε ο ΟΣΥ μετά τις σφοδρές αντιδράσεις στα social media.

Όπως επισημαίνει ο ΟΣΥ, σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας του ΟΣΥ, «έχουν ήδη ενεργοποιηθεί οι πειθαρχικές διαδικασίες», ενώ προειδοποιεί ότι «βασικός στόχος είναι η ασφαλής και ποιοτική μεταφορά του επιβατικού κοινού και ενημερώνει ότι σε περιπτώσεις, όπως η ανωτέρω, εφόσον διαπιστώνεται εμπλοκή υπαλλήλου της Εταιρείας, οι κυρώσεις είναι βαρύτατες».

Υπενθυμίζεται ότι χθες το μεσημέρι, οδηγός λεωφορείου επιτέθηκε λεκτικά σε μετανάστη, τον οποίο υποχρέωσε να σηκωθεί από την θέση του για να καθίσει Ελληνίδα επιβάτιδα του λεωφορείου.

Τέλος, στην ανακοίνωση του ΟΣΥ, υπογραμμίζεται ότι η συμπεριφορά του οδηγού «δεν συνάδει καθ’ ουδεμία περίπτωση με τις αξίες της Εταιρείας».

https://www.youtube.com/watch?v=rrGCcBT7YO4

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΣΥ:
Με αφορμή περιστατικό που προβάλλεται σε βίντεο, στο οποίο φέρεται εργαζόμενος της Ο.ΣΥ. Α.Ε. να συμπεριφέρεται με τρόπο που δεν συνάδει καθ’ ουδεμία περίπτωση με τις αξίες της Εταιρείας, η Ο.ΣΥ. Α.Ε. επαναλαμβάνει ότι καταδικάζει κάθε συμπεριφορά που είναι εκ διαμέτρου αντίθετη με τις αρχές της και διαβεβαιώνει το επιβατικό κοινό και τους πολίτες ότι, σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας της, έχουν ήδη ενεργοποιηθεί οι πειθαρχικές διαδικασίες.

Η Ο.ΣΥ. Α.Ε. επαναλαμβάνει ότι βασικός στόχος της είναι η ασφαλής και ποιοτική μεταφορά του επιβατικού κοινού και ενημερώνει ότι σε περιπτώσεις, όπως η ανωτέρω, εφόσον διαπιστώνεται εμπλοκή υπαλλήλου της Εταιρείας, οι κυρώσεις είναι βαρύτατες. 

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.