Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaSPONSORED

Το Flagship store της Vans στο The Mall Athens ανανεώθηκε, με έμπνευση από την “Off The Wall” κουλτούρα

Το νέο περιβάλλον στο κατάστημα εμπνέεται από τον αισιόδοξο τρόπο σκέψης της Vans και από το μήνυμα που πρεσβεύει παγκοσμίως υπερ της δημιουργικής έκφρασης, υποστηρίζοντας σταθερά τους πυλώνες του skateboarding, της μουσικής και της τέχνης.

Η Vans, το παγκόσμιο action sport brand και ένα από τα μεγαλύτερα youth culture brands στον κόσμο, μεταφέρει τις αξίες και τη φιλοσοφία της από την αρχή της δημιουργίας του πρώτου εργοστασίου στο Anaheim της California το 1966, σε όλα τα καταστήματά της.

Tο αγαπημένο Vans store στο The Mall Athens αναβαθμίστηκε και προσκαλεί όλους τους λάτρεις της “Off The Wall” κουλτούρας στον ανανεωμένο του χώρο.

Το νέο περιβάλλον στο κατάστημα εμπνέεται από τον αισιόδοξο τρόπο σκέψης της Vans και από το μήνυμα που πρεσβεύει παγκοσμίως υπέρ της δημιουργικής έκφρασης, υποστηρίζοντας σταθερά τους πυλώνες του skateboarding, της μουσικής και της τέχνης

Με “αέρα” από τον Καλιφορνέζικο τρόπο ζωής και την φιλοσοφία των ιδρυτών του brand, την οικογένεια  Van Doren, το αναβαθμισμένο κατάστημα της Vans στον πρώτο όροφο του The Mall Athens σας υπόσχεται μια εμπειρία ελεύθερης έκφρασης και δημιουργικότητας.

Στο κατάστημα οι Vans lovers θα βρουν τα κλασικά icon μοντέλα του brand, special collaborations με μοναδικά προϊόντα και ξεχωριστές συλλογές σε υπόδηση, ένδυση και αξεσουάρ. 

POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.