Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
SPONSORED

Το 2019 η bwin βρέθηκε μέσω 32 πρωτοβουλιών δίπλα σε όσους είχαν ανάγκη

Πολυεπίπεδες και στοχευμένες πρωτοβουλίες έβαλαν τις βάσεις για ένα καλύτερο και ακόμα πιο βιώσιμο μέλλον.

Σε μια χρονιά όπως το 2019, που αποδείχθηκε δύσκολη για πολλούς συνανθρώπους μας, βρέθηκαν αρκετές εταιρείες που πήραν την πρωτοβουλία να σταθούν δίπλα τους και να τους συμπαρασταθούν έμπρακτα. Ένα τρανό πράδειγμα μια τέτοιας εταιρείας είναι και η BWIN, η οποία στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωνικής ευθύνης bwincares, υποστήριξε το έργο 14 αναγνωρισμένων Φορέων, Ιδρυμάτων και Σωματείων.

Με πρωτοβουλίες αλλά και στοχευμένες δράσεις, η BWIN, ανταπόδωσε στις τοπικές κοινωνίες την εμπιστοσύνη που της έδειξαν. Φορείς όπως οι Γιατροί του Κόσμου, το Πυροσβεστικό Σώμα, το Μπορούμε, η ΕΛΕΠΑΠ, η Ένωση Μαζί για το Παιδί, η Πόρτα Ανοιχτή, το Make-A-Wish Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος και η Κιβωτός του Κόσμου, βρήκαν στο bwincares την στήριξη που έψαχναν, προκειμένου να συνεχίσουν το έργο που έχουν αναλάβει και αλλάζει τις ζωές δεκάδων συμπολιτών μας.

Χαρακτηριστικά οι Γιατροί του Κόσμου, πραγματοποίησαν προγράμματα ιατρικών αποστολών σε ακριτικά σημεία ανά την Ελλάδα. Ο Άγιος Ευστράτιος (τον Μάρτιο), τα Ψαρά (τον Σεπτέμβριο), οι Φούρνοι Κορσεών (τον Οκτώβριο) και το Καστελλόριζο (τον Νοέμβριο) αποτέλεσαν τα 4 ακριτικά νησιά στα οποία κλιμάκια των Γιατρών του Κόσμου, παρείχαν δωρεάν ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας στους κατοίκους! Συνολικά πάνω από 600 μόνιμοι κάτοικοι των νησιών αυτών εξετάστηκαν από διάφορες ειδικότητες. διανύθηκαν πάνω από 1600 ναυτικά μίλια και πραγματοποιήθηκαν μετακινήσεις από και προς τα νησιά συνολικής διάρκειας άνω των 62 ωρών με πλοίο και αεροπλάνο.

Τα 9 σωματεία και οργανισμοί της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί, υποστηρίχτηκαν με πρωτοβουλίες όπως, η προμήθεια εξοπλισμού για το χώρο της πισίνας θεραπείας στο Κέντρο Ειδικών Ατόμων «Η Χαρά», εξασφάλιση διαμονής άπορων γονέων από την Περιφέρεια που το παιδί τους νοσηλεύεται στα νοσοκομεία Αθηνών, με την «Πνοή» Φίλοι εντατικής θεραπείας παιδιού, δωρεά van στην Ένωση για να μεταφέρει τρόφιμα και αγαθά πρώτης ανάγκης σε οικογένειες όλης της Αττικής που το έχουν ανάγκη και στήριξη του «Μαραθώνιου Σύρου» μέσω της συμμετοχής της ομάδας “Run για να αλλάξει τον διαβήτη” την οποία δημιούργησε η «Πανελλήνια Ένωση Αγώνα κατά του Νεανικού Διαβήτη». εκάδες παιδιά της Ένωσης, παρακολούθησαν προπονήσεις και αγώνες της ΚΑΕ Ολυμπιακός και προπονήθηκαν σε Ολυμπιακά αθλήματα με πρωταθλητές ολυμπιακών αγωνισμάτων.

Πρότυπες αίθουσες αισθητηριακής ολοκλήρωσης για παιδιά με αναπηρία και νευροαναπτυξιακά προβλήματα εγκαινιάστηκαν από την BWIN και την ΕΛΕΠΑΠ, σε Θεσσαλονίκη, Βόλο και Αγρίνιο. Στην Θεσαλλονίκη μάλιστα, κατασκευάστηκε εκ νέου η παιδική χαρά, στην οποία τα «Γενναία Παιδιά» της ΕΛΕΠΑΠ μπορούν πλέον να κάνουν με ασφάλεια κούνια, τσουλήθρα και τραμπάλα ακόμη και αυτά που βρίσκονται και σε αναπηρικό αμαξίδιο, απολαμβάνοντας τη χαρά του παιχνιδιού και με άλλα παιδιά της ηλικίας τους, ανεξάρτητα από εμπόδια και διακρίσεις.

Η bwin προσέφερε τα Χριστουγεννιάτικα γεύματα για 600 παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού σε ολόκληρη την Ελλάδα ενώ, στήριξε τη δημιουργία μίας νέας Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης για 9 ενήλικες με εγκεφαλική παράλυση στον Άγιο Δημήτριο Αττικής, με το όνομα «Αριάδνη». Ο Μάρκος (4 ετών), ο Νικόλαος (3 ετών), ο Παναγιώτης (11 ετών), ο Ιωάννης (11 ετών) και ο Γιώργος (12 ετών) είδαν τις ευχές τους να γίνονται πραγματικότητα μέσω του Make-A-Wish, το έργο του οποίου στηρίζε έμπρακτα η BWIN.

Η bwin υποστήριξε το έργο της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης ΜΠΟΡΟΥΜΕ για τη διάσωση & προσφοράς χιλιάδων γευμάτων προς συμπολίτες που έχουν ανάγκη. Επίσης, μέσω διαρκούς εθελοντικής συνεισφοράς των εργαζομένων της εταιρείας στο πρόγραμμα «Μπορούμε στη Λαϊκή», σώθηκαν & προσφέρθηκαν σχεδόν ένας τόνος αδιάθετα προϊόντα από τους πάγκους των παραγωγών και εμπόρων λαϊκών αγορών της Αττικής τροφίμων, τα οποία παραδόθηκαν σε κοντινούς κοινωφελείς φορείς και ιδρύματα.

Τέλος και ολοκληρώνοντας τις δράσεις της για το 2019, η bwin βρέθηκε στο πλευρό του Πυροσβεστικού Σώματος, συμβάλλοντας καθοριστικά στην επαναλειτουργία διαφόρων τύπων πυροσβεστικών οχημάτων, καθιστώντας τα και πάλι ενεργά, με νέα ελαστικά και σε επιχειρησιακή ετοιμότητα. Τα 6 οχήματα βρίσκονται σε Αττική και Δυτική Μακεδονία (Κοζάνη) και είναι από βοηθητικά jeep και pickup μεταφοράς υλικού και άμεσης επέμβασης έως λεωφορείο μεταφοράς προσωπικού (πεζοπόρα τμήματα) και μεγάλο υδροφόρο όχημα.

Χιλιάδες παιδιά και νέοι έχουν επωφεληθεί από το πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης bwincares, αλλά και δεκάδες κοινωνίες σε όλη την χώρα έχουν βρει την στήριξη την οποία έψαχναν για να γίνουν καλύτερες για τους πολίτες τους.

POP TODAY
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.