Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaΜΟΔΑ

Η νέα συλλογή του ME THEN είναι έτοιμη για αναχώρηση

Και θέλει να προσγειώσει στην γκαρνταρόμπα μας μελωδίες, ταξίδια και κινηματογραφικά ενσταντανέ αποτυπωμένα σε t-shirts και όχι μόνο.
8g2a7377

Μinimal αισθητική, black & white κυριαρχία, άνετες unisex γραμμές.  Η ιδέα του ΜΕ ΤΗΕΝ γεννήθηκε τον Απρίλιο του 2014. Οι σκέψεις, οι εικόνες και οι επιθυμίες του δημιουργικού team πίσω από αυτό μετουσιώθηκαν σε t-shirts και sweatshirts αρχικά, τον Σεπτέμβρη του ίδιου έτους. Δύο χρόνια μετά, εμπλουτίζουν τη νέα τους συλλογή με outerwears και πουκάμισα εμπνευσμένα από τις αναμνήσεις τους.

8g2a7478
8g2a7304
8g2a7150

H Mαίρη Γιατρά-Ρίτσου, ο Τάσος Παπαγεωργίου και ο Γιώργος Σουμπάσης, σε ρόλους καθορισμένους και μη, ξεκίνησαν αυτό το ταξίδι. Τα δύο αγόρια συνδύασαν τα αισθητικά τους κριτήρια με τις σπουδές και την εμπειρία που είχε ήδη η Μαίρη στον χώρο της μόδας. Με έδρα τους την Αθήνα από την πρώτη στιγμή, έθεσαν εξ αρχής πολύ ψηλά τον πήχη σε ότι έχει να κάνει με την επιλογή υφασμάτων, τους τρόπους και επιλογές εκτύπωσης την ποιότητα κατασκευής των ενδυμάτων μας που κάνει το brand να ξεχωρίζει. Συνεχίζουν να επενδύουν στον αγαπήμενο τους συνδυασμό που δίνει το άσπρο και μαύρο, μόνο που πλέον η χρωματική τους παλέτα εμπλουτίζεται με το μπλε, το κόκκινο, το ροζ.

8g2a8148
8g2a6859
8g2a7758

Μελωδίες, ταξίδια, κινηματογραφικά ενσταντανέ, θεατρικές παραστάσεις, επισκέψεις σε εκθέσεις και μουσεία, βόλτες με φίλους, αναμνήσεις. Η νέα τους συλλογή βαφτίστηκε  “Departure”, είναι« ίσως ότι πιο αληθινό έχουμε κάνει μέχρι τώρα, μια επιτυχημένη αποτύπωση όλων αυτών που είχαμε πλάσει στο μυαλό μας. Μία αναχώρηση, μια παραμονή, οι φόβοι μας, η απορία του αν τελικά είμαστε ευτυχισμένοι».

8g2a7057
8g2a8071
8g2a7003

Κι ένα απλό φαινομενικά t-shirt, για εκείνους είναι μια ιστορία την οποία μας καλούν να ανακαλύψουμε. H αρχική ιδέα του ονόματος, ήταν ο αριθμός 0. Για απροσδιόριστους λόγους, είχαν μια εμμονή με έναν αριθμό που έμοιαζε με κύκλο στον οποίο δεν διακρίνεις αρχή και τέλος. Ποια είναι τα χαρακτηριστικά που πρέπει λοιπόν να έχουν όσοι επιλέξουν τα κομμάτια τους; Η δημιουργική ομάδα απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια που απλά θέλουν να αισθάνονται όμορφα και άνετα, που αδιαφορούν για τάσεις και «πρέπει». « Το “WE” που χρησιμοποιούμε διαρκώς σαν brand, νομίζω πως δείχνει το πόσο κοντά νιώθουμε με αυτόν που μπαίνει στην λογική μας, χάνεται στα μονοπάτια μας, αγαπά να ανακαλύπτει %

POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2023 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.