ΑΓΟΡΑ

Το φετινό καλοκαίρι στην πόλη ήταν κερασμένο από την Amstel!

31 μέρες, 620 δωρεάν διαδρομές, 12.000 λουόμενοι. Τα νούμερα του Amstel Summer Bus που φρόντισε για τον αστικό παραθερισμό όσων έμειναν στην Αθήνα.
DJI_0016

Είχε μπει Αύγουστος, δεν είχες φτιάξει τις βαλίτσες σου για κάπου καθώς ο υδράργυρος χτυπούσε κόκκινο και χάζευες φωτογραφίες φίλων και συναδέλφων στα social media με κάδρο τις χρυσαφένιες παραλίες και τα καταγάλανα νερά των ελληνικών νησιών. Όπως είναι λογικό, ένιωσες και εσύ την ανάγκη να δροσιστείς και να χαλαρώσεις. Μια αμμουδιά κοντά, έστω και κοντά στο κέντρο της πόλης, είναι πάντα μια αμμουδιά, ειδικά όταν η Αθήνα είναι άδεια και μπορείς να την απολαύσεις καλύτερα. Σκέφτηκες λοιπόν πως δεν έχεις μεταφορικό μέσο, αλλά ακόμα κι αν είχες, η βενζίνη έχει φτάσει στα ύψη, άσε που το πορτοφόλι σου φαινόταν ολοένα και πιο άδειο. Αναζητώντας μια διέξοδο από όλα αυτά, διάβασες/έμαθες/ ή απλά είδες να σε προσπερνά ένα κατακόκκκινο λεωφορείο με το σήμα της AMSTEL και να σταματά σε μια στάση ΚΤΕΛ. Στάθηκες για λίγο και παρατηρούσες τον κόσμο που περίμενε να μπει, τα κορδόνια από μαγιό που εξείχαν από τα ρούχα τους, τις πετσέτες θαλάσσης που κρατούσαν στο χέρι, τα αντηλιακά που έπιαναν χώρο στις διάφανες τσάντες τους. Δίπλα από την μπροστινή πόρτα του οχήματος παρατήρησες να αναγράφεται πως «η διαδρομή (είναι) κερασμένη από εμάς, από 1η έως 31 Αυγούστου». Την επόμενη μέρα εξοπλίστηκες με τα απαραίτητα και επιβιβάστηκες.

MVI_1056

31 μέρες, 620 δωρεάν διαδρομές, 12.000 λουόμενοι. Τις ζεστές μέρες που πέρασαν, τα AMSTEL Summer Buses -τα κόκκινα λεωφορεία της αγαπημένης μπύρας που κυκλοφορούσαν για έναν ολόκληρο μήνα στην πόλη- βοήθησαν να παραμείνει ζωντανή η ξενοιασιά που φέρνει μαζί του το ελληνικό καλοκαίρι. Με αφετηρία το Πεδίον του Άρεως, μια ειδικά διαμορφωμένη γραμμή ΚΤΕΛ πραγματοποιούσε καθημερινά 20 δρομολόγια, κάνοντας στάσεις δροσιάς και χαλάρωσης στις παραλίες Μάτι, Αγ. Ανδρέας, Ζούμπερι και Σχινιάς. Τα εισιτήρια για τις διαδρομές των «αστικών παραθεριστών» ήταν δωρεάν σε μια πραγματικά αξιέπαινη πρωτοβουλία. Μια ενέργεια που έφερε μαζί της την απαραίτητη αισιοδοξία που αναζητήσαμε όλοι κατά τη διάρκεια αυτού του καυτού -από όλες τις απόψεις- καλοκαιριού και συνέβαλλε στο να γεμίζουμε τις μπαταρίες μας για τη νέα σεζόν που μας περιμένει.

Καλό μας φθινόπωρο λοιπόν… γιατί έτσι μας αρέσει.

POP TODAY
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2020 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.