Με μια σειρά πολλά υποσχόμενων και μεγάλων events κάνει την επανεμφάνισή της η νυχτερινή ζωή της Αθήνας. Η σεζόν ξεκινάει με δύο μεγάλα events. Μετά από 4 χρόνια επιτυχίας το ένTECHNO επιστρέφει δυναμικά και υποδέχεται τα πιο εκλεκτά ονόματα της εγχώριας και της ξένης ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής. Η Ρωσίδα Nina Kraviz, ο Αμερικανός Function, και ο Χιλιανός Alexi Delano θα είναι οι πρωταγωνιστές της βραδιάς, μαζί με τους Function, Alexi Delano, Glacial, Mr.Statik, Lee Βurton, BODJ, b3b και Pan. Το φεστιβάλ θα γίνει φέτος στο Βυρσοδεψείο στο Βοτανικό στις 20 Σεπτεμβρίου. Την αμέσως επόμενη μέρα και για δεύτερη συνεχή χρονιά το Blend διοργανώνει το φεστιβάλ Techniques. Στις 21 Σεπτεμβρίου λοιπόν το Gazi Music Hall θα υποδεχτεί τρεις κορυφαίους Djs της techno, τον Sven Vath, τον Luciano και την κορυφαία Γερμανίδα παραγωγό tINI. Η τιμή του εισιτηρίου είναι 30 ευρώ.

Nina Kraviz

Nina Kraviz

Το αγαπημένο μας στέκι, το Six D.O.G.S  και αυτή τη χρονιά μας επιφυλάσσει μερικά από τα καλύτερα events. Στις 27/9 θα γίνει το πρώτο after midnight club event της χρονιάς και 7 από τους αγαπημένους μας local Djs/Residents του six d.o.g.s θα βρεθούν μαζί στο booth  για ένα αξέχαστο βράδυ (είσοδος ελεύθερη). Στις 28/9 θα φιλοξενήσει το πρώτο μεγάλο πάρτυ του ΕνΛευκώ 87,7 με όλους τους παραγωγούς του στα decks αλλά και με φρέσκα live σε όλους τους χώρους. 4 stages από τις 10 το βράδυ μέχρι νωρίς το πρωί. Στις 4/10 στην οδό Αβραμιώτου θα βρίσκεται ο  θρυλικός Ιάπωνας techno Dj και παραγωγός Fumiya Tanaka μαζί με τον δικό μας Lee Burton και στις 5/10 ο Moullinex που ενθουσίασε στο φετινό Plissken Festival. Στις 12/10 το Six D.O.G.S γίνεται τεσσάρων και το γιορτάζει με ένα μεγάλο πάρτυ και καλεσμένους τους ΝΤΕΙΒΙΝΤ, AmateurBoyz, Chevy, Dynamons, Pan και Bodj. Στις 31/10 το στενό της Αβραμιώτου θα γεμίσει κολοκύθες, τρόμο και πολύ καπνό, καθώς θα γίνει η δεύτερη Spooktacular Halloween Night ενώ στις 2/11 ο πολύ ξεχωριστός Ben UFO θα μας χαρίσει μια ιδιαίτερη ηλεκτρονική βραδιά. Στις 12/11 ο γερμανός crossover disco/ house DJ Gerd Janson θα βρίσκεται για ακόμη μία φορά στο χώρο του Six D.O.G.S στα πλαίσια ενός Needless party και το ήμισυ τον πάλαι ποτέ Alter Ego, ο γερμανός techno/Dj και παραγωγός Roman Flugel (30/11) θα βρεθεί στο booth του Six D.O.G.S παρέα με τον Mr.Statik.

To ΤΩΡΑ Κ44 φέτος ετοιμάζει πολλά και δυνατά events. Στις 27/9 κάνουν opening οι ΥSP!WSY! (You Say Party! We Say Yeah!) και υποδέχονται τον Hucci, τoν 17χρονο ανερχόμενο αστέρα της trap. Στις 5/10 Ino Mei is back με ένα ξεχωριστό Dj Set ενώ στις 30/10 το stage του Κ44 θα φιλοξενήσει τον αμερικανό trip hop Dj και παραγωγό Emancipator. Στις 31/10 το σούπερ ηλεκτρονικό δίδυμο των Berlin Brides θα ντυθεί μαζί μας στο Halloween Party που θα διοργανωθεί. Στις 29/11 το πάρτυ θα είναι γυναικεία υπόθεση καθώς τα decks θα αναλάβει η Dj Sheela Rahman γνωστή με το nickname Xosar. Στις 26/12 θα εμφανιστεί ο Σκοτσέζος της ηλεκτρονικής-techno-house μουσικής σκηνής Colin Bailey γνωστός με το όνομα Drums of Death.

Το Death Disco θα παίξει ενεργό ρόλο και αυτή τη χρονιά με μια ποικιλία από events.Κάθε Σάββατο θα διοργανώνεται το Death Disco Society και τα decks θα αναλαμβάνουν ο Jeremy και ο Leo Skiadas. Στις 20/9 θα γίνει το official release party των Nine Inch Nails και στις 21/9 το Death Disco υποδέχεται το φθινόπωρο και ανοίγει την νέα σεζόν συνδυάζοντας το επίσημο opening party του με το περίφημο Last Chance party του Δημήτρη Παπασπυρόπουλου! Στις 27/9 θα γίνει το Cure party με πολλά γνωστά αλλά και άγνωστα τραγούδια τον Cure. Στις 18/10 μια βραδιά έκπληξη και στις 25/10 θα γίνει ένα Helloween party που έχει γίνει μόδα στην Αθήνα τα τελευταία χρόνια.

160913clubbing_1_popaganda

Moullinex

Το Second Skin αλλάζει φιλοσοφία και ετοιμάζει πολλά και ενδιαφέροντα events. Κάθε Σάββατο τη μουσική θα αναλαμβάνει ο Γιώργος Φακίνος σταθερά αλλά πάντα μαζί του θα βρίσκεται ένας διαφορετικός guest Dj. Στις 20/9 θα πραγματοποιηθεί το πάρτυ In The Heat Of The Night με  μουσικές 80ς,90ς pop, Eurodance, Greek trash που θα μας χαρίσουν οι George Fakinos, Desmond Kind, Tasos Soulgun. Στις 27/9 οι Natural High Team παρουσιάζει το Psychedelic Trance Party ενώ λίγες μέρες αργότερα (5/10) θα γίνει η 1η Fetish Ball Of The Season. Στις 11 και 12/10 το Second Skin κλείνει 5 χρόνια και το γιορτάζει με περισσότερους από 20 Djs (ελεύθερη είσοδος). Την 1 Νοεμβρίου ετοιμάζει ένα Dubstep Party και στις 8/11 θα γίνει το Batcave για τους λάτρεις της σκοτεινής post, punk, death rock, new wave και minimal synth μουσικής. Στις 6/12 θα υποδεχτεί τον Peter Hook  με το The Light Aftershow Party (ελεύθερη είσοδος σε όσους δείξουν το εισιτήριο από τη συναυλία του στο Gagarin που θα γίνει την ίδια μέρα).

Στις 21/9 οι αγαπημένοι μας Amateurboyz θα παίξουν μουσικές στο Mosaiko στην Γλυφάδα ενώ την ίδια μέρα στον πεζόδρομο της Μαυροκορδάτου το Komma bar θα κάνει street party με live από The Coogars ροκ μπάντα με “πολυσυλλεκτικές” επιρροές, αργότερα τα decks θα αναλάβουν οι Les Girlz και πολλοί ακόμα guest star Djs. Επίσης το ίδιο βράδυ θα βρίσκεται εκεί η Νίκη με τα χειροποίητα κοσμήματα Sueños και ο Πέτρος με τα λευκά PTRSdesign CO. μπλουζάκια που έχουν δημιουργήσει αίσθηση στην πόλη. Επίσης το εξαιρετικό Paul Sarz Jewellery Shop που είναι ακριβώς δίπλα στον πεζόδρομο θα παραμείνει ανοιχτό όλο το βράδυ.

Το ολοκαίνουριο hot spot της πόλης, το Senza (Λέκκα 23-25) ετοιμάζει ένα γεμάτο χειμώνα με πολλά events και happenings. Στις 19/9 καλεσμένους θα έχει τους Pad Trio (Kill Emil & Billa Quase) που θα μας παρουσιάζουν τις παραγωγές τους μέσα από freestyle DJ sets ενώ στις 26/9 μουσικές θα παίξουν οι Vangelis Lo & We Must Be In Love. Στις 27/9 θα πραγματοποιηθεί πάρτι περιοδικού Κολάζ (Blend Mishkin & others) και στις 1/11 το Senza υποδέχεται τους μοναδικούς και ιδιαίτερους Χατζηφραγκέτα live. Στις 3/10 διοργανώνεται το event Blind date που κανένας δεν πρέπει να χάσει και στις 5/10 κάνει την έναρξη του το Luben festival. Από τις 12 έως τις 19/10 οργανώνεται το «The Sound Of Athens fest.» με τους Mc Yinka + Sugahspank παρέα με το καινούριο τους συγκρότημα και πολλά από τα συγκροτήματα της ελληνικής πειραματικής σκηνής. Στις 1/11 τα decks θα αναλάβουν οι Sstrong & Phunk Sinatra.

Το Bios και το Ρομάντσο ετοιμάζουν μια  δραστήρια σεζόν με πολλά events και happenings που δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα. Stay tuned.