Το λονδρέζικο Dandelyan βρέθηκε φέτος στην κορυφή των καλύτερων bar παγκοσμίως, κατακτώντας το βραβείο “World’s Best Bar 2018” που απένειμε το PERRIER®, στη λαμπερή τελετή που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου, στο εμβληματικό κτήριο Roundhouse στο Λονδίνο.

Ακολουθώντας τα χνάρια των προηγούμενων νικητών, του The American Bar στο ξενοδοχείο Savoy (Λονδίνο) το 2017 και του The Dead Rabbit (Νέα Υόρκη) το 2016, το θρυλικό Dandelyan αφήνει το αποτύπωμά του στην ιστορία του σύγχρονου mixology.

Ανάμεσα στις συμμετοχές που ξεχώρισαν ήταν και οι ελληνικές ομάδες των The Clumsies και Baba Au Rum που κατέκτησαν την 7η θέση και την 22η θέση αντίστοιχα.

Καθιερωμένο ως το εικονικό, premium ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό, το PERRIER®  είναι μια παγκόσμια αναγνωρισμένη μάρκα που διατηρεί στενή σχέση με τον κόσμο του mixology, χάρη στις έντονες φυσαλίδες του! Από την εμφάνισή του, το PERRIER®   αναδείχτηκε σε απαραίτητο συστατικό για μερικά από τα πιο διάσημα cocktails και mocktails, αποτελώντας έμπνευση για μερικούς από τους πιο «εκρηκτικούς» συνδυασμούς όπως το πασίγνωστο Whis-Per στις αρχές του 1900.

Επισφραγίζοντας τη θέση του ως πρωταγωνιστή της bar σκηνής, το PERRIER®  ήταν ο επίσημος χορηγός νερών στη φετινή διοργάνωση του θεσμού «The World’s Best 50 Bars», ο οποίος γιόρτασε τα 10 του χρόνια.