Λέων

Ο Νοέμβριος και ο Δεκέμβριος κλείνουν τη χρονιά θεαματικά, ο Δεκέμβριος όμως δεν είναι δυσάρεστος και πολύπλοκος όπως ο προηγούμενος μήνας. Η νέα Σελήνη – έκλειψη Ηλίου στις 4 πραγματοποιείται στον πέμπτο οίκο σου και είναι μια ένδειξη ότι ξεκινάει μια νέα φάση δημιουργικότητας, αλλά και ότι η ερωτική σου ζωή αρχίζει να έχει ενδιαφέρον.

Μέχρι το τέλος του μήνα μπορούν να γίνουν πολλές αλλαγές σε αυτόν τον τομέα, προς το καλύτερο, να επαναπροσδιορίσεις τη στάση σου απέναντι στον έρωτα και τις σχέσεις και να δημιουργήσεις ενδεχομένως μια νέα σχέση. Ο Άρης από τις 13 θα βρίσκεται στο ίδιο σημείο, που σημαίνει ότι δεν θα λείπει ο ενθουσιασμός και ότι οι αλλαγές θα είναι πολύ θετικές. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Αιγόκερω και από τις 19 θα αρχίσεις να σκέφτεσαι ξανά ότι πρέπει να ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου και με θέματα ευεξίας.

Το σημαντικότερο όμως αυτόν τον μήνα είναι ότι ο Δίας, που είναι ο πλανήτης της τύχης, της αφθονίας και της επέκτασης, θα βρίσκεται από τις 28 και για έναν χρόνο στον όγδοο οίκο σου που αφορά και τα οικονομικά και την οικειότητα σε μια σχέση με συναισθηματικό βάθος. 

Στην επόμενη σελίδα: ο Παρθένος