Παρθένος

Ο Νοέμβριος ήταν ένας πολύπλοκος μήνας με αρκετές δυσκολίες και ο Δεκέμβριος κλείνει θεαματικά τη χρονιά, αλλά όχι δυσάρεστα. Η νέα Σελήνη – έκλειψη Ηλίου στις 4 είναι θετική και αφορά θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι, την οικογένεια και τις στενές προσωπικές σου σχέσεις. Και φαίνεται ότι τα νέα είναι καλά σε αυτούς τους τομείς καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα.

Ο Άρης από τις 13 θα βρίσκεται στο ίδιο σημείο και θα σου δώσει ενθουσιασμό για να κάνεις κάποιες αλλαγές ή ένα νέο ξεκίνημα. Η Αφροδίτη εν τω μεταξύ αυτή τη στιγμή επηρεάζει την ερωτική σου ζωή και αυτό είναι ό, τι καλύτερο για αυτόν τον τομέα όπως θα διαπιστώσεις. Από τις 19 που θα κινείται ανάδρομα μπορεί να δεις πρόσωπα από το παρελθόν και να κάνεις το κλείσιμο που ήθελες ή μια νέα αρχή.

Το καλύτερο νέο όμως του μήνα είναι ότι ο Δίας, ο πλανήτης της τύχης, της αφθονίας και της επέκτασης, από τις 28 θα βρίσκεται στο απέναντί σου ζώδιο και για έναν χρόνο θα επηρεάζει με τον καλύτερο τρόπο τις σχέσεις, τη συντροφικότητα και τις συνεργασίες. 

Στην επόμενη σελίδα: ο Ζυγός