Τοξότης

Ο Νοέμβριος και ο Δεκέμβριος είναι δύο μήνες με τους οποίους κλείνει θεαματικά η χρονιά, αλλά ο δεύτερος είναι σαφώς καλύτερος και πιο θετικός από τον πρώτο. Στις 4 η νέα Σελήνη – έκλειψη Ηλίου πραγματοποιείται στο ζώδιό σου και είναι μια πολύ θετική ένδειξη για νέα ξεκινήματα και αξιοποίηση ευκαιριών, όχι μόνο αυτές τις μέρες, αλλά για μεγάλο διάστημα, σίγουρα πάντως μέχρι το τέλος του μήνα.

Ο Άρης, επίσης, από τις 13 θα βρίσκεται και αυτός μαζί σου και θα γεμίσεις ενέργεια, πάθος και ενθουσιασμό για να ασχοληθείς με τους στόχους σου και τις επιθυμίες σου. Φαίνεται ότι το έδαφος είναι πλέον γόνιμο για να οικοδομήσεις σταδιακά αυτά που θέλεις. Η πανσέληνος στις 18 στους Διδύμους δείχνει ότι γίνεται κάτι σημαντικό όσον αφορά μια σχέση ή συνεργασία σου. Κάτι δημιουργείται, διευκρινίζεται ή εξελίσσεται.

Τα οικονομικά σου θα ευνοούνται όλον τον μήνα, αλλά επειδή η Αφροδίτη θα αρχίσει την ανάδρομη πορεία της στον Αιγόκερω από τις 19 είναι πιθανό να ασχοληθείς και με κάποια οικονομικά ζητήματα από το παρελθόν. Το σημαντικότερο όμως αυτόν τον μήνα είναι ότι ο Δίας θα μετακινηθεί στις 28 και θα βρίσκεται πλέον για έναν χρόνο στους Ιχθύς.

Ο Δίας είναι πλανήτης της τύχης, της αφθονίας και της επέκτασης και η νέα του αυτή θέση σημαίνει ότι θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι, την οικογένεια και τις στενές προσωπικές σου σχέσεις θα έχουν εξαιρετικά θετικές εξελίξεις. 

Στην επόμενη σελίδα: ο Αιγόκερως