Κριός

Οι δύο τελευταίοι μήνες της χρονιάς είναι ξεκάθαρα οι πιο έντονοι και αποκαλυπτικοί. Ο Δεκέμβριος βέβαια έχει πολύ καλύτερες διαθέσεις από τον Νοέμβριο και ξεκινάει με μια νέα Σελήνη – έκλειψη Ηλίου στις 4 στον Τοξότη.

Αυτή τη φορά μιλάμε για νέα ξεκινήματα και ίσως πρέπει πρώτα να ολοκληρώσεις κάτι για να περάσεις στο επόμενο βήμα – ή να αφήσεις κάτι. Και αυτό μην το βλέπεις δραματικά, είναι πολύ πιθανό να αφήσεις κάτι και να νιώσεις απελευθέρωση. Μπορεί να οργανώσεις ένα ταξίδι για παράδειγμα ή να έρθεις πολύ κοντά σε έναν στόχο ή η ολοκλήρωση / το ξεκίνημα να σχετίζεται με  σπουδές.

Στις 13 ο κυβερνήτης σου, Άρης, θα περάσει στον ένατο οίκο σου, στο ίδιο σημείο δηλαδή, και θα σε οδηγήσει ακόμη πιο γρήγορα στους στόχους σου. Αρκεί να είναι κάπως οργανωμένοι στο μυαλό σου, Κριέ, και φυσικά ρεαλιστικοί. Στις 19 η Αφροδίτη θα αρχίσει την ανάδρομη πορεία της στον Αιγόκερω και αυτό δεν σημαίνει ότι η δουλειά δεν θα προχωράει, αλλά ότι έχει έρθει ξεκάθαρα η ώρα για να οργανώσεις ξανά αυτόν τον τομέα και να αποφασίσεις πώς περίπου θέλεις να προχωρήσεις από εδώ και στο εξής. Και το μεγαλύτερο γεγονός του μήνα έρχεται στο τέλος του και είναι το πέρασμα του Δία στους Ιχθύς στις 28.

Ο Δίας είναι πλανήτης της τύχης, της αφθονίας και της επέκτασης και η νέα του θέση αυτή είναι μια ένδειξη ψυχικής αρμονίας και ισορροπίας. Μπορεί να αποφασίσεις να ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου και την αυτοβελτίωσή σου και σίγουρα θα νιώθεις ότι έχεις στήριξη στην πορεία σου αυτή. 

Στην επόμενη σελίδα: ο Ταύρος