Ιχθύες

Με τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο η χρονιά μπορούμε να πούμε ότι κλείνει θεαματικά. Βέβαια, ο Δεκέμβριος δεν έχει καμία σχέση με τον προηγούμενο μήνα που ήταν δύσκολος και είχε εντάσεις και απρόβλεπτες εξελίξεις.

Η νέα Σελήνη – έκλειψη Ηλίου στις 4 πραγματοποιείται στον Τοξότη και είναι μια πολύ θετική ένδειξη για νέα ξεκινήματα και ευκαιρίες που μπορείς να αξιοποιήσεις τουλάχιστον μέχρι το τέλος του μήνα στον επαγγελματικό τομέα. Ο Άρης από τις 13 θα βρίσκεται στο ίδιο σημείο και αυτό είναι πολύ σημαντικό επειδή θα συμβάλλει στις εξελίξεις και θα σε γεμίσει ενέργεια και ενθουσιασμό.

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον πιο κοινωνικό σου οίκο αν και από τις 19 θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία της. Αυτό δεν δημιουργεί προβλήματα, αντίθετα, μπορεί μεταξύ άλλων να δεις κάποια πρόσωπα από το παρελθόν. Το σημαντικότερο νέο όμως είναι ότι ο Δίας από τις 28 θα μετακινηθεί στο ζώδιό σου.

Ο Δίας είναι πλανήτης της τύχης, της επέκτασης και της θετικότητας, της αφθονίας και των δώρων. Η παραμονή του στο ζώδιό σου για έναν ολόκληρο χρόνο είναι μια ένδειξη πολύ θετικών εξελίξεων σε όλους τους τομείς. 

 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12