05_MG_6260 (Custom)

ΜΟΥΣΙΚΗ: Αγαπημένο είδος δεν υπάρχει. Πλέον είναι όλα τα είδη μουσικής αναλόγως την ώρα, την στιγμή, την ανάγκη. Ξεκίνησα με ροκ όπως όλοι οι νέοι της εποχής μου. Rolling Stones , Bruce Springsteen , Bob Dylan , The Clash, μετά  Sonic Youth , Cramps , αρκετό punk και μετά ήρθε το beat και EMF, KLF , stereo mc’s, rave parties, house, trance μετά hip hop για πολύ καιρό. Αλλά ανακάλυψα και πολλά άλλα είδη σιγά σιγά όπως κλασική, τζαζ, πολλά ακόμη είδη. Τέλος, ανακάλυψα και την ανατολίτικη μουσική , Ινδία, παράδοση, Τουρκία και έμεινα κολλημένος για πολύ καιρό. Πάντα όμως άκουγα ρεμπέτικα βαριά και λαϊκά που με μερακλώνουν πολύ. Τώρα πια δεν ακούω πολλή μουσική, απλά βάζω κάτι που επιθυμώ όταν θέλω και το βάζω στο repeat. Από συναυλίες που θυμάμαι δεν γίνεται να μην αναφέρω το Rock in Athens γιατί ήταν σταθμός. Επική συναυλία ήταν και εκείνη των The Cramps στο Ρόδον και όλα τα rave  parties (Οινόφυτα , Πεντέλη και Λονδίνο).

ΒΙΒΛΙΑ: Αρχαία ελληνική γραμματεία, ανατολική φιλοσοφία, Νίτσε, Καζαντζάκης, ολοκληρωμένη μελέτη στον Gurdjieff, αυτά διάβαζα για δέκα χρόνια, ήταν  το κόλλημά μου, το χόμπυ μου. Τώρα στο κομοδίνο μου έχω Fernando Pessoa, και το laptop.

05_MG_6189 (Custom)

ΤΑΙΝΙΕΣ: Διαχρονικά αγαπημένοι μου οι Kubrick, David Lynch και Coppola μόνο όμως στο Αποκάλυψη Τώρα. Έχω δει πολύ σινεμά. Μου αρέσει ο εμπορικός αμερικανικός κινηματογράφος, ιδιαίτερα οι ταινίες δράσης και περιπέτειας και έχω τεράστιο respect στους συντελεστές για την άρτια τεχνική τους ικανότητα. Δεν μου αρέσει ο «κουλτουριάρικος» κινηματογράφος, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό, αν και έχω δει πολλά ωραία πράγματα, είναι η αλήθεια. Ο ιρανικός κινηματογράφος μου κάνει. Δεν μου αρέσει ο ελληνικός, εκτός τριών τεσσάρων ταινιών κατ’ εξαίρεση. Τρελαίνομαι όμως για animation movies. Πλέον βλέπω πολλές σειρές αλλά πάντα θα έχω μια σχέση μίσους και αγάπης με την έβδομη τέχνη γιατί την θεωρώ  προπαγανδιστική, κάτι που χρήζει ανάλυσης αλλά δεν είναι η ώρα. Παρεμπιπτόντως, το RAID 2 είναι ταινιάρα που το είδα χθες για όποιον του αρέσουν οι ταινίες πολεμικών τεχνών

ΙΝΤΕΡΝΕΤ: Έχω τέλεια σχέση. Δεν ξέρω πώς προέκυψε αλλά πάει καλά. Έχει πολλά λάθη, παγίδες, προβλήματα αλλά έχει και πάρα πολλά καλά. Αν είσαι ακομπλεξάριστος και χαλαρός επίσης και τα social networking media είναι πολύ ωραία και είναι η εξέλιξη, όπως πολύ καλά γνωρίζουμε. Ενημερωτικά sites, ψάξιμο για θέματα που με ενδιαφέρουν, facebook και Popaganda βέβαια είναι η πρωινή καθημερινή μου συνήθεια.

05_MG_6227 (Custom)

ΣΠΟΡ: Αγαπάω την γυμναστική και την θεωρώ απαραίτητη. Κάνω χρόνια yoga και πολεμικές τέχνες και τάι τσί. Τώρα πλέον μόνος μου καθημερινά κρατάω την φόρμα μου με όλα τα είδη γυμναστικής. Είμαι Παναθηναϊκός εκ παραδόσεως αλλά δεν παρακολουθώ το ελληνικό πρωτάθλημα. Βλέπω μόνο Mundial και Champions League.

TV: Για χρόνια δεν είχα γιατί κολλούσα άσχημα. Τώρα έχω ξανά και βλέπω ειδήσεις αλλά με μέτρο.

05_MG_6224 (Custom)

ΤΑΞΙΔΙ: Το νούμερο ένα ταξίδι μου είναι η Ινδία που πήγα μόνος μου, ήταν σαν όνειρο. Τέλειο ταξίδι, αληθινό. Τώρα θέλω να κάνω πάλι ταξίδι μόνο άμα είμαι ανέμελος και με πολλά λεφτά για  να έχω χρόνο να χαθώ, να αλλάξω. Αλλιώς βαριέμαι να δω μέρη, ούτε μου αρέσει να πηγαίνω κάπου για «χαϊλίκι». Διακοπές όμως με πολυτέλεια (χρόνο, γούστα και καλή παρέα ) πάντα γουστάρω. Αυτό δεν είναι ταξίδι όμως.

ΤΩΡΑ: Έχω ξεκινήσει συνεργασίες  με περιοδικά μόδας στο εξωτερικό, ασχολούμαι με το αι λοβ άθενς πρότζεκτ μου (ολοκληρώνοντας και την έκθεσή μου το χειμώνα με τίτλο «ΑΘΗΝΑ»). Τρέχω στο Λυκαβηττό, κάνω βόλτες με τον σκύλο μου και πάντα σκέφτομαι τι να κάνω μετά γιατί όλο και κάτι ετοιμάζω.