Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
23.06.2021

Ακούστε το νέο, ολόφρεσκο single του Rsn “Her Sign feat. Mc Yinka”

Από το επερχόμενο τρίτο προσωπικό του δίσκο "Motion" που θα κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι από την γερμανική εταιρεία Agogo Records.

Λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία του “Motion” o Rsn παρουσιάζει το δεύτερο single, “Her Sign feat. Mc Yinka”, από το επερχόμενο τρίτο προσωπικό του δίσκο που θα κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι από την γερμανική εταιρεία Agogo Records.

Σε συνεργασία με τον δημοφιλή αφροέλληνα περφόρμερ, ράπερ και τραγουδοποιό Mc Yinka το “Her Sign” ξεπηδάει μέσα από την trip hop σκηνή του Bristol, ταξιδεύει στην Ανατολή, παρασύρεται σε τελετές πνευματικότητας και κυνηγάει την έκσταση. Ένα πολυπολιτισμικό ταξίδι με λούπες, tribal και hip hop στοιχεία, ένας ύμνος στην αιώνια μάχη με τη διττή ανθρώπινη υπόσταση που αναζητά να γιατρέψει τα τραύματά της ψάχνοντας τη θεραπευτική μούσα της ζωής. Life can be traumatic / reveal the muse you have inside you / is therapeutic.

Ο ομώνυμος δίσκος “Motion” θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο από το label των Mo’ Horizons, Agogo Records -τη δεύτερη κυκλοφορία του Rsn στην γερμανική ετικέτα- και περιλαμβάνει συνεργασίες τόσο με αναγνωρισμένους όσο και με ανερχόμενους rappers και vocalists.

https://www.youtube.com/watch?v=XsaF-TPEOD4

Διαθέσιμο για streaming / download:
Bandcamp
Spotify
i-Tunes

Rsn – Her Sign feat. Mc Yinka
Μουσική: Rsn
Στίχοι-Φωνή: Mc Yinka
Κιθάρα: Διονύσης Μόρφης

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.