Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
16.06.2021

Χανιά: Συνελήφθη 34χρονος για βιασμό ανήλικης και παιδική πορνογραφία

Ο θύτης βίαζε κατ'εξακολούθηση μία 16χρονη κοπέλα, ενώ την απειλούσε ότι θα δημοσιεύσει σεξουαλικό υλικό το οποίο είχε καταγράψει.

Στον ανακριτή οδηγείται σήμερα ένας 34χρονος άνδρας από την Κίσσαμο Χανίων ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε κατ’εξακολούθηση μία 16χρονη κοπέλα ενώ την απειλούσε ότι θα δημοσιεύσει σεξουαλικό υλικό το οποίο είχε καταγράψει.

Ο 34χρονος κτηνοτρόφος συνελήφθη την Τετάρτη και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Χανίων την Πέμπτη με τις κατηγορίες να περιλαμβάνουν τον βιασμό κατ΄εξακολούθηση, την παραγωγή και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας σε βαθμό κακουργήματος, την προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους κατά συρροή, την προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση. Επίσης, αναφέρονται παραβάσεις των νόμων περί όπλων και περί ναρκωτικών, αλλά και απειλή και απόπειρα παράνομης βίας κατ’ εξακολούθηση.

Ο 34χρονος ζήτησε κι έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή στον ανακριτή.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο 34χρονος είχε γνωρίσει μια 16χρονη (τη χρονική στιγμή εκείνη) κοπέλα και άρχισε να επικοινωνεί μαζί της, αρχικά με μηνύματα. Τελικά, κατάφερε να την αποπλανήσει και κάποιο βράδυ κατέληξαν στο σπίτι του. Όταν όμως εκείνη θέλησε να σταματήσει να τον βλέπει, φέρεται να την απείλησε ότι είχε καταγεγραμμένες τις περιπτύξεις τους σε βίντεο και πως, αν ήθελε αυτό να μείνει κρυφό, θα έπρεπε να ξαναέρθει να τον δει.

Αυτό γινόταν για ένα διάστημα όπου η ανήλικη υποχρεούνταν σε σεξουαλικές πράξεις μέχρι που η 16χρονη αποκάλυψε στους γονείς της τι γινόταν και στη συνέχεια προχώρησαν σε καταγγελία στην αστυνομία.

Ο 34χρονος φέρεται να έχει προσπαθήσει να αποπλανήσει κι άλλες ανήλικες με τον ίδιο τρόπο σε όλη την Κρήτη (φαίνεται ότι υπάρχουν σχετικές καταθέσεις) ενώ μετά από έλεγχο της αστυνομίας, αποκαλύφθηκε ότι το κινητό του ήταν γεμάτο με άσεμνες φωτογραφίες, βίντεο και ηχογραφήσεις ανήλικων κοριτσιών.

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.