Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
12.08.2022

«O άνθρωπος με την κουκούλα είναι ο Δημήτρης Ινδαρές.»

Αυτό υποστηρίζει ο σκηνοθέτης Γιώργος Ζώης, ύστερα από συνάντηση που είχε με την σύζυγο του σκηνοθέτη. Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτησή του στο Facebook.
«O άνθρωπος με την κουκούλα είναι ο Δημήτρης Ινδαρές.»

Ύστερα από τα χθεσινά επεισόδια στην ταράτσα στο Κουκάκι, νέες πληροφορίες θέλουν τον άντρα με την κουκούλα να είναι ο σκηνοθέτης, Δημήτρης Ινδαρές.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ο σκηνοθέτης Γιώργος Ζώης, όπως γνωστοποίησε με σχετική ανάρτησή του στο Facebook, ύστερα από επικοινωνία που είχε με την σύζυγο του Ινδαρέ.

Εδώ διαβάζετε όσα είπε χθες στην Popaganda η ίδια η σύζυγος του Δημήτρη Ινδαρέ, ενώ την ανάρτηση του Γιώργου Ζώη την διαβάζετε παρακάτω:

«Βρίσκομαι στα δικαστήρια της Ευελπίδων και μόλις μίλησα με την σύζυγό του Δημήτρη Ινδαρε. Μου είπε ότι ο άνθρωπος με την κουκουλα στην επίμαχη φωτογραφία είναι ο Δημήτρης Ινδαρες!!! Του φόρεσαν την μπλούζα του ανάποδα αφού τον ξυλοκόπησαν στην ταράτσα του σπιτιού του. Αριστερά στην φωτογραφία βρίσκονται τα παιδιά τους. Μόνο αλληλεγγύη στην οικογένεια του Δημήτρη απέναντι στις κατασκευασμένες κατηγορίες της αστυνομίας και στην βία των ΕΚΑΜ. Και αλληλεγγύη σε όλες τις καταλήψεις που μάχονται για μια διαφορετική ζωή αντίστασης και συντροφικότητας.»

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.