εργοστάσιο

Η εταιρεία Παπαδοπούλου δημιουργεί το πιο λαχταριστό «Εργαστήριο Μπισκότου» στο «Εργοστάσιο και Μουσείο Σοκολάτας», το εντυπωσιακό θεματικό πάρκο της 79ης ΔΕΘ. Από τις 6 Σεπτεμβρίου, με τα εγκαίνια της 79ης ΔΕΘ, και για τους επόμενους έξι μήνες το «Εργοστάσιο και Μουσείο Σοκολάτας» περιμένει μικρούς και μεγάλους να ταξιδέψουν μαζί στο πιο παραμυθένιο και απολαυστικό κόσμο με πολλές εκπλήξεις.

Στο «Εργαστήριο Μπισκότου», έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στον οποίο ζωντανεύει καθημερινά η παραγωγή των αγαπημένων μπισκότων, η εταιρεία Παπαδοπούλου δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους επισκέπτες να παρακολουθήσουν από κοντά την παραγωγική διαδικασία των αγαπημένων μας Γεμιστών μπισκότων με κρέμα σοκολάτας, να συμμετέχουν σε μπισκοτένιες δραστηριότητες, να ενημερωθούν για τη διατροφική αξία των μπισκότων, να γευτούν τα ποιοτικά και απολαυστικά προϊόντα της εταιρείας και να φτιάξουν τα δικά τους μοναδικά, αναμνηστικά δώρα!

 

εργοστάσιο.jpg2

Επιπλέον, στην «Αίθουσα Προβολής» οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για την πολύχρονη ιστορία της εταιρείας και να «πάρουν μία γεύση» από τη μεγάλη ποικιλία των γλυκών προϊόντων της. Παράλληλα, έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στο χρόνο μέσα από ένα βίντεο που προβάλλεται σε τοίχο που απεικονίζει την πρόσοψη του πρώτου εργοστασίου της εταιρείας Παπαδοπούλου στα Πετράλωνα, εκεί που ξεκίνησε η γλυκιά ιστορία των αγαπημένων ελληνικών μπισκότων.

Το «Εργοστάσιο και Μουσείο Σοκολάτας» αποτελεί ένα εντυπωσιακό θεματικό πάρκο με εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό περιεχόμενο, έκτασης 2.500 τ.μ. το οποίο διοργανώνει ο εθνικός εκθεσιακός φορέας ΔΕΘ HELEXPO στις εγκαταστάσεις του.  Με μία σειρά διαφορετικών θεματικών χώρων οι επισκέπτες ταξιδεύουν στον κόσμο της σοκολάτας και του μπισκότου. Γνωρίζουν κάθε λεπτομέρεια για την ιστορία των προϊόντων, τα βασικά στάδια επεξεργασίας και παρασκευής τους και ανακαλύπτουν τα μεγάλα τους μυστικά. Τα παλιά Μηχανήματα, ο Λαβύρινθος, τα Εργαστήρια κατασκευών, ο μεγάλος Καταρράκτης Σοκολάτας, η Γκαλερί των γλυπτών, οι αίθουσες Επιδείξεων, Τέχνης και Πολιτισμού, η Βιβλιοθήκη και οι χώροι Εκπαίδευσης, συνθέτουν ένα μοναδικό σκηνικό που θα μείνει αξέχαστο σε όλους τους επισκέπτες.

Λίγα λόγια για την Ε. Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε

Η Ε. Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε, πρωτοπόρος και υπερσύγχρονη βιομηχανία τροφίμων, είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία η οποία εδώ και 92 χρόνια ηγείται της ελληνικής αγοράς των μπισκότων με μεγάλη γκάμα προϊόντων και ιδιαίτερα αναγνωρίσιμες μάρκες  όπως:  Πτι Μπερ, Μιράντα, Γεμιστά, Caprice, Cream Crackers, κατέχει ισχυρή θέση στον κλάδο των  αρτοσκευασμάτων με προϊόντα όπως  Krispies και Χωριάτικες φρυγανιές , τις μπάρες Δημητριακών, Digestive Bars, ενώ το 2013 εισήλθε στον χώρο του συσκευασμένου ψωμιού σε φέτες, Γευση2και Χωριανό.  Στα 4 εργοστάσιά της απασχολεί περισσότερα από 1.200 άτομα ενώ εξάγει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 40 χώρες. Μετρά δεκάδες βραβεύσεις σε ελληνικές και διεθνείς εκθέσεις. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Εργοστάσιο και Μουσείο Σοκολάτας:

http://chocofactory.helexpo.gr/chocofactory/

 

εργοστάσιο.jpg3