komma_bar

Κάποιες από τις πιο ενδιαφέρουσες φιγούρες της πόλης, προχωρημένα ντυσίματα, εντυπωσιακά αξεσουάρ, πολύ αλκοόλ, δυνατή μουσική, πάγκοι hip designers και street food. Κι όλα αυτά από νωρίς το απόγευμα μέχρι νωρίς το άλλο πρωί. Αυτό ήταν το Black Kordatian, το block party που πέρυσι ήταν η ευχάριστη έκπληξη των street events της Αθήνας και φέτος έδειξε ότι αξίζει να συμπεριλαμβάνεται στις επιλογές των οδηγών της πόλης.

Με διοργανωτή τον Δημήτρη Κυριαζή και το Komma bar να δίνει τον τόνο στη διασκέδαση κι αυτή τη φορά, οι Αθηναίοι είχαν την ευκαιρία ν’ ακούσουν πολύ μουσική, lives και dj sets που κράτησαν για περίπου 12 ώρες. Τα ιδιαίτερα χειροποίητα κοσμήματα του «γείτονα» Paul Sarz, οι πάγκοι με τα ξεχωριστά ρούχα, αξεσουάρ κι αντικείμενα συμπλήρωναν την εικόνα του party.

Σ’ έναν πεζόδρομο που μάλλον είχε αφεθεί στην τύχη του για χρόνια, το Black Kordatian part. 2, με ατμόσφαιρα που παραπέμπει στα καλύτερα του Ανατολικού Λονδίνου, είναι δείγμα του πως η δημιουργικότητα των νέων ανθρώπων μπορεί ν’ αλλάξει την όψη μίας γειτονιάς.

holydrug
holydrug-18
holydrug-17
holydrug-14
holydrug-13
holydrug-12
holydrug-11
holydrug-10
holydrug-8
holydrug-7
holydrug-6
holydrug-4
holydrug-3