Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaΣΚΑΝΕΡ

Οι διαφορετικές μάσκες του Comic Con στη Νέα Υόρκη

Στο New York Comic Con 2021, οι μάσκες που φοριούνται δεν είναι μόνο για τους μεταμφιεσμένους επισκέπτες. Απαιτούνται για όλους, ως μέτρο προστασίας από τον covid-19.
Φωτογραφίες: EPA/JUSTIN LANE

Η μεγάλη συγκέντρωση της ποπ κουλτούρας των κόμικς και των κινουμένων σχεδίων, η New York Comic Con, άνοιξε και πάλι τις πόρτες της φέτος στo Μανχάταν, αφού η περσινή διοργάνωση είχε ακυρωθεί λόγω των περιοριστικών μέτρων της πανδημίας.

Συνήθως, οι παντός είδους και φαντασίας μάσκες στα διάφορα Comic Con ανά τον κόσμο, αποτελούν απαραίτητο αξεσουάρ για να είναι ολοκληρωμένη η εμφάνιση των cosplayers (συνδυασμός των λέξεων costume και player), που συρρέουν κατά εκατοντάδες σε αυτές τις εκθέσεις. Ειδικά φέτος όμως, στο New York Comic Con οι μάσκες είναι υποχρεωτικές για όλους τους επισκέπτες-φίλους των κόμικς, μεταμφιεσμένους και μη, αφού η μετάδοση της μετάλλαξης Δέλτα του κορωνοϊού δεν έχει κοπάσει μέχρι τώρα. 

Φαίνεται έτσι, ότι οι σούπερ δυνάμεις των σούπερ ηρώων, μπροστά στην πραγματικότητα της πανδημίας διαθέτουν περισσότερο χρώμα παρά ισχύ, για να την νικήσουν. Όλοι όμως θα συμφωνήσουν, ότι φορώντας κάποιος ένα απ’ αυτά τα αλλόκοτα κοστούμια του cosplay, αποκτάει μια σίγουρη ασπίδα προστασίας και απέναντι στον ιό και απέναντι στην περιρρέουσα κατήφεια.

Ο Mitch Drucker προσαρμόζει τη μανταλοριανή μάσκα του στο New York Comic Con 2021.

Ζευγάρι επισκεπτών στο New York Comic Con 2021, ποζάρει φορώντας πρωτότυπα κοστούμια.

Ο Ivan Ramon ποζάρει ως Spider Man για μια φωτογραφία, στο New York Comic Con 2021.

Ο Gene Bonsanti ντυμένος ως ο χαρακτήρας Guts από τη σειρά manga Berserk, ποζάρει για μια φωτογραφία στο New York Comic Con 2021.

Ο 8χρονος Chris και ο 6χρονος Drax Tirado παίζουν με έναν άντρα πεσμένο στο έδαφος και ντυμένο ως Captain America, στο New York Comic Con 2021.

Η Ash B., cosplayer με δικό της πρωτότυπο κοστούμι, στο New York Comic Con 2021.

Ο George Solages και ο Judi Haniff ποζάρουν με κοστούμια από την ταινία Saw, στο New York Comic Con 2021.

Προθήκη με πλήθος από κρεμασμένα πάνινα κουκλάκια προς πώληση, διάσημων χαρακτήρων κόμικς και ταινιών, στο New York Comic Con 2021.

Η cosplayer Barbie Chula NYC φωτογραφίζεται στο New York Comic Con 2021.

Ο Tommy Perea και ο Brian Talledo ποζάρουν με τα κοστούμια τους ως ShyGuys από το βιντεοπαιχνίδι Super Mario Bros, στο New York Comic Con 2021.

Ο Gavin, 13 ετών και ο μπαμπάς του Joe ποζάρουν με τα κοστούμια τους Rick and Morty, στο New York Comic Con 2021.

Ένας cosplayer ντυμένος υπερήρωας ελέγχει τα μηνύματα στο κινητό του ενώ πίνει καφέ, στο New York Comic Con 2021.

Ένας cosplayer ντυμένος Μανταλοριανός, από τα σίκουελ της ταινίας Star Wars, περπατάει στο New York Comic Con 2021, στο Μανχάταν. ΗΠΑ, 07 Οκτωβρίου 2021. Η ετήσια εκδήλωση των κόμικς προσφέρει για τους λάτρεις της ποπ κουλτούρας, πολλές εκθέσεις και παρουσιάσεις δημοφιλών και νέων βιντεοπαιχνιδιών, ταινιών και κόμικς. Πολλοί άνθρωποι παρευρίσκονται ντυμένοι ως ο αγαπημένος τους φανταστικός χαρακτήρας. EPA/JUSTIN LANE

POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.