ΣΚΑΝΕΡ

Άνθρωποι και άλογα. Παγκόσμιοι Ιππικοί Αγώνες 2018.

Οι Παγκόσμιοι Ιππικοί Αγώνες διεξάγονται κάθε τέσσερα χρόνια, ανάμεσα από τις Ολυμπιάδες. Φέτος διοργανώνονται στο Μιλ Σπρινγκ (Mill Spring) της πολιτείας της Βόρειας Καρολίνας, ΗΠΑ. Οι αγώνες θα διαρκέσουν μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου.
Φωτογραφίες: EPA/ERIK S. LESSER

Οι Παγκόσμιοι Ιππικοί Αγώνες FEI 2018 λαμβάνουν μέρος στο Διεθνές Ιππικό Κέντρο Tryon στο Mill Spring της Βόρειας Καρολίνας, ΗΠΑ. Θα διαρκέσουν μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου 2018. Τα επτά αγωνίσματα που περιλαμβάνονται στο αγωνιστικό πρόγραμμα των Παγκόσμιων Πρωταθλημάτων Ιππικών Αγώνων είναι τα ακόλουθα: Υπερπήδηση εμποδίων, Ντρεσάζ, Ιππικό τρίαθλο, Τιθάσευση (Reining), Γυμνιππευτική (vaulting), Μαραθώνιος και Αμαξοδήγηση (driving). Η Ιππασία είναι ένα από τα αρχαιότερα αθλήματα.

Η εφαρμογή ίδιων κανόνων αξιολόγησης και βαθμολόγησης ανδρών και γυναικών, καθώς επίσης και η επιβράβευση όχι μόνο του ιππέα ή της αμαζόνας αλλά και του αλόγου, καθιστούν την Ιππασία μοναδική ως άθλημα.

Ο ιππέας ή η αμαζόνα και το άλογο θεωρούνται μια ομάδα. Απαιτούνται χρόνια συστηματικής προσπάθειας, προκειμένου να μπορούν να εκτελούν ασκήσεις δεξιοτεχνίας, ταχύτητας, αντοχής και υπερπήδησης εμποδίων. Η ιππασία είναι ολυμπιακό άθλημα από το 1900.

Η Isabell Werth από την Γερμανία αγωνίζεται με το άλογο Bella Rose στο ντρεσάζ. Παγκόσμιοι Ιππικοί Αγώνες 2018, Βόρεια Καρολίνα, ΗΠΑ.

Η Kristy Oatley από την Αυστραλία αγωνίζεται με το άλογο Du Soleil. Παγκόσμιοι Ιππικοί Αγώνες 2018, Βόρεια Καρολίνα, ΗΠΑ.

Ο Severo Jurado Lopez από την Ισπανία αγωνίζεται με το άλογο Deep Impact 3. Παγκόσμιοι Ιππικοί Αγώνες 2018, Βόρεια Καρολίνα, ΗΠΑ.

Ο Brett Parbery από την Αυστραλία αγωνίζεται με το άλογο DP Weltmieser στην Ιππική Δεξιοτεχνία. Παγκόσμιοι Ιππικοί Αγώνες 2018, Βόρεια Καρολίνα, ΗΠΑ.

Η Julia Schumacher από την Γερμανία οδηγεί το άλογο Coeurs Little Tyke, κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού τιθάσευσης. Παγκόσμιοι Ιππικοί Αγώνες 2018, Βόρεια Καρολίνα, ΗΠΑ.

Ο Toru Tamaoki από την Ιαπωνία οδηγεί το άλογο Survivorman, κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού τιθάσευσης. Παγκόσμιοι Ιππικοί Αγώνες 2018, Βόρεια Καρολίνα, ΗΠΑ.

Ο Bernard O’Sullivan από την Ιρλανδία καβάλα στο άλογο This Guns for Nic. Παγκόσμιοι Ιππικοί Αγώνες 2018, Βόρεια Καρολίνα, ΗΠΑ.

Ο Jordan Larson από τις ΗΠΑ οδηγεί το άλογο Arc Gunnabeabigstar. Παγκόσμιοι Ιππικοί Αγώνες 2018, Βόρεια Καρολίνα, ΗΠΑ.

Η Lia Freriks από την Ολλανδία καβάλα στο άλογο Ready for Revolution. Παγκόσμιοι Ιππικοί Αγώνες 2018, Βόρεια Καρολίνα, ΗΠΑ.

Η Avril Bray από την Ιρλανδία και το άλογο αγώνων Moro Torcaz, κατά τη διάρκεια των αγώνων αντοχής. Παγκόσμιοι Ιππικοί Αγώνες 2018, Βόρεια Καρολίνα, ΗΠΑ.

Ο Χιλιανός αναβάτης Ντέιβιντ Ραμίρεζ Φουέντες δροσίζει το άλογό του S H Ciro, κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού αντοχής. Παγκόσμιοι Ιππικοί Αγώνες 2018, Βόρεια Καρολίνα, ΗΠΑ.

Η αναβάτρια της Μεγάλης Βρετανίας Nicola Thorne ξεδιψάει το άλογό της Grand Ku, στον αγώνα αντοχής. Παγκόσμιοι Ιππικοί Αγώνες 2018, Βόρεια Καρολίνα, ΗΠΑ.

Ο Βραζιλιάνος αναβάτης Andre Vidiz καβάλα στο άλογό του Bond Girl Endurance, κατά την διάρκεια του διαγωνισμού αντοχής. Παγκόσμιοι Ιππικοί Αγώνες 2018, Βόρεια Καρολίνα, ΗΠΑ.

Οι αναβάτες από το Μπαχρέιν Νάσερ Μπιν Χαμάντ Αλ Χαλίφα (Λ), Μοχάμεντ Χίλαλ (Γ) και Ράιντ Μαχμούντ (Ρ), κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού αντοχής. Παγκόσμιοι Ιππικοί Αγώνες 2018, Βόρεια Καρολίνα, ΗΠΑ.

Η Lia Freriks από την Ολλανδία καβάλα στο άλογο Ready for Revolution. Παγκόσμιοι Ιππικοί Αγώνες 2018, Βόρεια Καρολίνα, ΗΠΑ.

 

 

POP TODAY
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2020 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.