pop-krios

Κριός

Η εξέλιξη δεν είναι κάτι που έρχεται πάντα «ομαλά», ίσως τις περισσότερες φορές μάλιστα να έρχεται με μια έκρηξη ή με μια επανάσταση ή και με μια έκλειψη που έτσι κι αλλιώς είναι εκρηκτική και επαναστατική, όπως αυτή που πραγματοποιείται στο ζώδιό σου στις 8. Αν λοιπόν ήσουν τους τελευταίους μήνες σε μια φάση ανασυγκρότησης, αν ένιωθες ότι έσπερνες, αλλά δεν ερχόταν ποτέ η ώρα να θερίσεις, τότε προφανώς αυτή η έκλειψη φέρνει απαντήσεις, εξελίξεις, ευκαιρίες και κλείνει μια περίοδο για να ξεκινήσει μια άλλη, η οποία θα είναι οικοδομημένη σε κάπως πιο γερές βάσεις. Υπάρχει και ο έρωτας αυτές τις μέρες και η ανάγκη να νιώσεις μια πνευματική ένωση, μια διαφορετική οικειότητα με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Όλα είναι πιθανά. 

pop-tavros

Ταύρος

Το να έχεις κάποιες φορές πολύπλοκες σκέψεις μπορεί ενδεχομένως να είναι δυσάρεστο, αλλά μπορεί να είναι και ιδιαίτερα γόνιμο, με την προϋπόθεση ότι δεν χάνεσαι μέσα σε αυτές και ότι μπορείς να τις ελέγχεις και όταν αρχίζουν να γίνονται παράλογες να τις σταματάς. Η έκλειψη σελήνης στις 8 έχει μια ψυχολογική «πολυπλοκότητα» και ίσως φέρνει στην επιφάνεια επιθυμίες, συναισθήματα και καταστάσεις από το παρελθόν που θέλουν διερεύνηση. Μην σε αγχώνει αυτό, ο Οκτώβριος είναι στο σύνολό του ένας μεταβατικός, «προπαρασκευαστικός» μήνας, δεν χρειάζεται ιδιαίτερη δράση από τη μεριά σου, απλώς να παρακολουθείς τι συμβαίνει μέσα σου και γύρω σου, ώστε να δράσεις με τον κατάλληλο τρόπο μετά τις 26. 

 

pop-didymoi

Δίδυμοι

Διαισθάνεσαι, κατά πάσα πιθανότητα, ότι έρχονται αλλαγές στη ζωή σου σε όλα τα επίπεδα και είσαι έτοιμος να δράσεις και να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό για να βοηθήσεις τις εξελίξεις. Καλό είναι που κάνεις ό, τι μπορείς, αλλά πρέπει να έχει μια σχετική υπομονή: προς το παρόν θα ήταν σοφό απλώς να κάτσεις και να περιμένεις, οι απαντήσεις θα έρθουν, αλλά όταν είναι ανάδρομος ο κυβερνήτης σου δεν θα έρθουν ακριβώς όταν τις θέλεις, αλλά όταν είναι το  timing αυτό που πρέπει. Αυτό που ίσως πρέπει να προσέξεις αυτή την περίοδο είναι κάποια η κάποιες φιλικές σχέσεις που μπορεί να δοκιμάζονται. Μερικές φορές η προσωρινή απομάκρυνση, όταν κρίνεις ότι αυτό είναι απαραίτητο, είναι ιδανική για να καταλάβεις ακριβώς τι αισθάνεσαι και τι χρειάζεσαι.

Υ.Γ. Τη μέρα της έκλειψης στον Κριό, στις 8, μπορεί να έχει και συναρπαστικά νέα από μια συνεργασία.

line-630
pop-karkinos

Καρκίνος

Ίσως νιώθεις την ανάγκη να επικεντρωθείς σε πρακτικά ζητήματα, όπως είναι η δουλειά και τα οικονομικά σου. Εξάλλου, οι εξελίξεις των ημερών αφορούν κατά κύριο λόγο αυτούς τους τομείς, αλλά τα μηνύματα φαίνονται κάπως μπερδεμένα προς το παρόν. Μπορεί να είναι απαραίτητο να κλείσεις μια σελίδα, για παράδειγμα, και να ξεκινήσεις κάτι νέο, μπορεί η σελίδα να κλείσει από μόνη της και καλά θα κάνει, γιατί σε περιμένουν διάφορα συναρπαστικά στην πορεία, μπορεί να αναλάβεις ένα νέο εγχείρημα το οποίο να σε κάνει ευτυχή. Παρεμπιπτόντως, πίσω από το χιούμορ, τη δράση και τις δραστηριότητές σου μερικές φορές κρύβεται – και εμφανίζεται κατά καιρούς- μια τάση αυτολύπησης, που, πίστεψέ το, όχι μόνο δεν μπορεί να σου προσφέρει τίποτα, αλλά μπορεί να σου στερήσει και πολλά. Ακόμη και αν το ντράμα θεωρείς ότι έχει μια γοητεία, στην περίπτωσή σου, ειδικά τώρα, μπορεί να είναι σε ένα βαθμό καταστροφικό. 

Στην επόμενη σελίδα Λέοντες, Παρθένοι, Ζυγοί και Σκορπιοί μάθετε τι σας περιμένει!