line-630
pop-toxotis

Τοξότης

Ίσως δεν είναι ακόμη σαφές πώς θα εξελιχθεί μια ερωτική υπόθεση, το μόνο σίγουρο είναι ότι κάτι θα γίνει, κάπως θα προχωρήσει η κατάσταση, χωρίς κανείς να μπορεί να εγγυηθεί αν η διαδικασία θα είναι ευχάριστη ή όχι. Αν θα ήθελες περισσότερες απαντήσεις, αυτές θα τις έχεις σύντομα, η έκλειψη σελήνης στον Κριό μπορεί να σε βοηθήσει να προχωρήσεις γρήγορα μπροστά, ίσως με ένα απότομο σπρώξιμο, αλλά αποτελεσματικό. Έχε υπόψη σου ότι αν σεβαστείς τον έρωτα που νιώθεις, θα σε σεβαστεί και αυτός, αν κάνεις ότι δεν τον βλέπεις ή ότι δεν τον πιστεύεις, θα πληρώσεις και το ανάλογο τίμημα. Παρεμπιπτόντως, εξελίξεις μπορεί να έχεις και σε άλλους τομείς: στις σχέσεις σου με τα παιδιά σου, αν έχεις, σε μια δημιουργική ενασχόληση, η οποία ενδεχομένως ολοκληρώνεται, σε μια νομική υπόθεση, σε σπουδές ή σε θέματα που αφορούν ταξίδια και εξωτερικό. 

pop-aigokeros

Αιγόκερως

Οι μέρες αυτές έχουν έναν περίεργο, βαθύ, έντονο, όχι όμως έκδηλο συναισθηματισμό. Σαν να γίνονται κάποιες εσωτερικές ανακατατάξεις μέσα σου, που αποσκοπούν σε ένα ξεκαθάρισμα και σε μια αλλαγή. Την ίδια στιγμή σκέφτεσαι την οικογένεια, ασχολείσαι ενδεχομένως με το παρελθόν, κρίνεις, κάνεις την αυτοκριτική σου και ίσως όλα αυτά να προκαλούν μια περίεργη αναστάτωση. Η έκλειψη στον Κριό στις 8 ίσως έχει να κάνει με όλα αυτά. Δεν είσαι του πολύ συναισθηματισμού (χωρίς να σημαίνει αυτό φυσικά ότι δεν είσαι συναισθηματικός) και όλη αυτή η διαδικασία ίσως σου φαίνεται κάπως κουραστική. Όμως, από την άλλη, δεν μπορούμε να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας και να υποκρινόμαστε ότι με μερικές καταστάσεις δεν τρέχει τίποτα και να προχωράμε κανονικά, πολύ απλά γιατί έτσι δεν προχωράμε κανονικά. Δεν σημαίνει ότι επειδή αποφασίζεις να μην δεις κάτι ή να το σβήσεις τελείως ότι αυτό δεν υπάρχει. Γι’ αυτό, αν έχεις κάποιους αξεκαθάριστους λογαριασμούς, ίσως έχει έρθει η ώρα τώρα να ασχοληθείς σοβαρά μαζί τους. 

line-630
pop-ydroxoos

Υδροχόος

Κατά πάσα πιθανότητα θα βρεθείς σε μια διαδικασία εξέτασης μια συμφωνίας ή μιας συνεργασίας. Ίσως κάτι από αυτά τα δύο να ολοκληρωθεί, π.χ. ή να ξεκινήσει. Η ενδεχόμενη δυσκολία αυτές τις μέρες είναι η επικοινωνία που θα μπορούσε να αλλάξει τα φώτα σε μια σχέση. Αυτά που ακούς ή λες θα ήταν καλό να φιλτράρονται με κάποιο τρόπο: μπορείς να ζητάς διευκρινίσεις όταν δεν καταλαβαίνεις και να προσπαθείς να είσαι σαφής. Η έκλειψη σελήνης στον Κριό έχει ένα θετικό πρόσωπο, έχει όμως και μερικές δυσκολίες. Και κάτι άλλο, η κριτική που μπορεί κάποιες φορές να υφίστασαι δεν είναι πάντα κακή, μπορεί να υπάρχει μια καλή πρόθεση πίσω από αυτήν, ίσως μάλιστα θα σε βοηθούσε να ακούσεις την άποψη των άλλων. Ενδέχεται μια τέτοια κίνηση να οδηγούσε τελικά σε περισσότερη οικειότητα.

Υ.Γ. Ο Άρης και ο Δίας μπορεί να φέρουν μια νέα γνωριμία. 

line-630
pop-ixthys

Ιχθύες

Τα μηνύματα της περιόδου είναι διπλά. Από τη μία σίγουρα θα ήταν καλό να είσαι προσεκτικός με τα οικονομικά σου, γιατί μια διαφορετική αντιμετώπισή τους είναι πιθανό αυτές τις μέρες να σου δημιουργήσει ένα επιπλέον άγχος, που δεν το θέλεις. Από την άλλη, υπάρχει το ενδεχόμενο να αναλάβεις ένα νέο επαγγελματικό εγχείρημα και να εξισορροπηθεί η κατάσταση. Ο Δίας στον Λέοντα, άλλωστε εξακολουθεί να ευνοεί την επαγγελματική σου ζωή και σε κάνει μάστερ στην επίλυση προβλημάτων.

Υ.Γ. Δεν ενδείκνυται να αντιμετωπίσεις ένα πρόβλημα σε μια σχέση κάνοντας ότι δεν καταλαβαίνεις ή ότι δεν συμβαίνει τίποτα. Μπορείς να μιλήσεις ή να ζητήσεις να σου μιλήσουν, το να υπάρχουν ένα σωρό απωθημένα κάποια στιγμή μπορεί να φέρει δυσκολίες. 

Ο Γιώργος Σαλαμάς δεν είναι αστρολόγος, αλλά η αστρολογία είναι ένα από τα πολλά του χόμπι -όπως είναι το διάβασμα, ο ύπνος, ο ύπνος, ο ύπνος και το φαγητό- και τη θεωρεί μια καλή αφορμή για επικοινωνία. gsalamas@yahoo.com/ facebook.com/gsalamas

Μπορείς να μάθεις περισσότερα για αυτόν στην προσωπική του ιστοσελίδα www.mind-lab.gr

To 2014 έχει ακόμη δρόμο. Κατέβασε εδώ τις ετήσιες προβλέψεις από τον Γιώργο Σαλαμά

1 2 3