line-630
pop-leon

Λέων

Ορισμένες καταστάσεις εμφανίζονται μπροστά μας ως αδιέξοδα, αλλά με λίγη περισσότερη παρατήρηση και επεξεργασία, ίσως και αφήνοντας να περάσει λίγος χρόνος, συνειδητοποιούμε ότι στην πραγματικότητα επρόκειτο για νέους δρόμους, ίσως διαφορετικούς από αυτούς που είχαμε εκτιμήσει ότι πρέπει να ακολουθήσουμε. Η αλήθεια είναι ότι θα ήταν καλό να αφήσεις λίγο τις εξελίξεις να προχωρήσουν μόνες τους, αβίαστα. Προφανώς έχεις σκεφτεί αρκετές φορές ότι ο τάδε άνθρωπος ή η δείνα κατάσταση αποτελούσε ευκαιρία, ενώ τελικά ο χρόνος να απέδειξε ότι υπήρχε κάτι άλλο περισσότερο συμβατό με εσένα. Αυτή την περίοδο κάτι τέτοιο συμβαίνει. Ένα αόρατο χέρι μπορεί να αλλάξει την κατεύθυνσή σου και να σε οδηγήσει σε μια άλλη, σωστότερη (παρεμπιπτόντως, αυτό το χέρι είναι μάλλον η δική σου διαίσθηση και λογική).

Υ.Γ. Ο Άρης και ο Δίας σε μια απίστευτη συνεργασία μεταξύ τους φέρνουν έναν έρωτα ή σε κάνουν να βρίσκεις νόημα στην επαφή σου με τα παιδιά. 

line-630
pop-parthenos

Παρθένος

Οι δυσκολίες, φυσικά, αντιμετωπίζονται και ένας τρόπος αντιμετώπισής τους είναι να γίνεσαι διεκδικητικός, όταν αυτό είναι απαραίτητο και στον βαθμό που είναι απαραίτητο. Και φυσικά το να είσαι διεκδικητικός με διπλωματικό τρόπο είναι κάτι που αφενός φαίνεται λογικό στους άλλους, αν αυτό που ζητάς είναι ρεαλιστικό, και αφετέρου είναι και ο μόνος τρόπος να δικαιωθείς κάποιες φορές. Και όχι, δεν θα τσαλακώσεις την εικόνα σου. Και στο κάτω κάτω τι να την κάνεις την εικόνα του καλού παιδιού, αν είναι αυτή που σου στερεί κάποια σημαντικά δικαιώματα; Παρεμπιπτόντως, η έκλειψη σελήνης στον Κριό έχει και ένα καλό πρόσωπο, ακόμη και αν αυτό φανεί αργότερα, όταν περάσουν οι εντάσεις. Ανακαλύπτεις ξανά το σεξ, το μοίρασμα, την οικειότητα, το βάθος στις σχέσεις, ενώ και μια οικονομική συμφωνία μπορεί να έρθει από το πουθενά.

Υ.Γ. Αυτή την περίοδο καταφύγιο μπορεί να θεωρηθεί το σπίτι σου και ό, τι θεωρείς οικογένεια. 

line-630
pop-zygos

Ζυγός

Σχετικά με την «επιθυμία»: ίσως όσοι υποστηρίζουν ότι οι επιθυμίες μάς «δεσμεύουν» ή και μας φυλακίζουν, να έχουν εν μέρει δίκιο. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να έχεις επιθυμίες, αλλά μάλλον ότι πρέπει αυτές να είναι ελεγχόμενες, να μην χτίζεις κάστρα πάνω σε κάτι που ναι μεν θέλεις, αλλά ακόμη δεν έχει γίνει πραγματικότητα και να αφήνεις πάντα ένα περιθώριο να μην γίνει τελικά κάτι, για να γίνει κάτι άλλο. Η αλήθεια είναι ότι δεν τα ξέρουμε όλα, και μερικές φορές, ενώ νομίζουμε ότι γνωρίζουμε ποιο είναι το καλύτερο για εμάς, στην πραγματικότητα ζούμε μια πλάνη. Το καλό, παρεμπιπτόντως, είναι ότι θα αρχίσεις να ξέρεις τι θέλεις στον τομέα των σχέσεων, ειδικά της συντροφικότητας και των συνεργασιών. Και αυτό είναι το πρώτο και σημαντικότερο βήμα για να το αποκτήσεις. 

line-630
pop-scorpion

Σκορπιός

Είναι μέρες μπλοκαρίσματος, αλλά μην τις παρεξηγείς. Αυτό το μπρος πίσω σε κάποια θέματα, μάλλον επαγγελματικά στην περίπτωσή σου, γίνεται προφανώς για να δεις ποια σημεία είναι αδύναμα σε μια υπόθεσή σου και να τα ενισχύσεις. Και στην τελική, δεν είσαι ο τύπος που βιάζεται να έχει καλά αποτελέσματα, αντίθετα, είσαι ο μεθοδικός άνθρωπος που θα ασχοληθεί και με την παραμικρή λεπτομέρεια, οπότε το να δεχτείς ορισμένες καθυστερήσεις ή κάποια εμπόδια θα ήταν από τη μεριά σου σοφό. Υπάρχουν όμως και καλά νέα στον ορίζοντα και αφορούν την οικονομική σου κατάσταση και θέματα καριέρας. Μπορεί τώρα να ξεκινάει η δράση, αλλά η συνέχεια κατά τους επόμενους μήνες έχει ακόμη μεγαλύτερο σασπένς.  

 Στην επόμενη σελίδα Τοξότες, Αιγόκεροι, Υδροχόοι και Ιχθύες δεν θα υπάρχει πλέον κανένα μυστικό για σας!