ΜΟΥΣΙΚΗ:  Λοιπόν να το πάρουμε από την αρχή να δούμε τελικά από που έρχονται οι πρώτες επιρροές ή αλλιώς κρυφές εμμονές. Πέρα από τη κλασική μουσική που έπαιζε συχνά στο σπίτι ο δρόμος της μουσικής με έβγαλε να ακούω να χορεύω και να τραγουδάω Soulfly, Marilyn Manson, Metallica, Blink182, NofX, Green Day, Dropkick Murphys,  Queen of the Stone Age και τους μοναδικούς Flogging molly. Τώρα έχω περιορίσει τα ακούσματα μου και ακούω περισσότερο Γιώργο Πούλιο που γράφει για το θέατρο.

ΒΙΒΛΙΑ: Με διασκεδάζει ο Νίτσε. Εμπιστεύομαι τον Καμύ.  Θαυμάζω τον Πλάτωνα, τον Ελύτη, τον Σεφέρη, τον Καζαντζάκη. Με Συγκινεί ο Μπέκετ και ο Μπύχνερ. Με τρομάζει ο Πρίμο Λέβι. Σπάω το κεφάλι μου με τον Επίκουρο. Γελάω με τον Αρκά. Ερωτεύομαι με τον Εμπειρίκο.

ΤΑΙΝΙΕΣ:  Ως παιδική ανάμνηση έχω έντονα στα όνειρα μου τις  Περιπέτειες του Βαρόνου Μυνχάουζεν,  τα επικά Ο Τελευταίος των Μοϊκανών και Ο μονομάχος.  Μετά ήρθαν στη ζωή μου τα Η σιωπή των αμνών,  Seven, Irreversible, Delicatessen, Naked,  Funny games, Η ώρα του λύκου, Η οδύσσεια του διαστήματος, The SnowtownStart up και όλος ο Σκορσέζε.

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ: Μεν και δεν, Της Ελλάδος τα παιδιά, Είσαι το ταίρι μου.

ΣΠΟΡ: Rollerblade, snowboard, ski, σκοποβολή, kick-box, motocross.

ΤΑΞΙΔΙΑ:  Γαλλία, Γερμανία, Ισπανία, Σερβία, Βουλγαρία, Ιταλία, Αγγλία, Κούβα, Ταϊλανδή, Αίγυπτος.

ΓΕΙΤΟΝΙΑ: Θησείο.

ΤΩΡΑ:  Στο Θέατρο της οδού Κυκλάδων από 23 Απριλίου Δευτέρα Τρίτη μόνο για 10 παραστάσεις Ένας καλός Λόγος και το καλοκαίρι Αγαμέμνονας στην Επίδαυρο με τον Τσέζαρις Γκραουζίνης.