Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
25.09.2021

«Τουλάχιστον δεν την εξέδιδαν»: Προκαλεί για άλλη μια φορά στο Τwitter ο Σίλας Σεραφείμ

Αντιδράσεις προκαλεί η ανάρτηση του Σίλα Σεραφείμ στο Twitter σχολιάζοντας την σοκαριστική υπόθεση της 19χρονής στην Ηλιούπολη η οποία κατήγγειλε πως ένστολος την εξανάγκαζε να εκδίδεται ενώ ο πατέρας της την βίαζε επί σειρά ετών.

Ένα ακόμη προκλητικό σχόλιο ήρθε να προστεθεί στην μακρά λίστα των tweets του Σίλα Σεραφείμ που κατά καιρούς προκαλούν αγανάκτηση ανάμεσα στους χρήστες των social media.

Αυτή τη φορά ο κωμικός, έγραψε στο Twitter, με αφορμή την συγκλονιστική υπόθεση της 19χρονης από την Ηλιούπολη: «Εντάξει. Μετά όμως την κρατούσαν οι αστυνομικοί τόσες ώρες, χωρίς να την εκδίδουν». Το σχόλιο του κωμικού προκάλεσε πολλές οργισμένες αντιδράσεις με χρήστες του Twitter να σχολιάζουν την σοβαρότητα του θέματος.

Στη συνέχεια και λόγω των αντιδράσεων που προκάλεσε η αρχική του ανάρτηση ο Σίλας  επανήλθε με πρόσθετο tweet που ανάφερε: «Μια κοπέλα ζει μια φρίκη. Σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, το μαρτύριο συνεχίστηκε γιατί εμπλέκονταν αστυνομικός. Ειρωνεύεσαι την αστυνομία γι αυτό. Σου την πέφτουν οι καταγγέλλοντες. Κανάς ψυχίατρος μπορεί να εξηγήσει?»

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.