Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
17.08.2022

«Θα σας σκοτώσουμε»: Φοιτήτρια καταγγέλλει επίθεση από φασίστες

Η φασιστική επίθεση έγινε στην πανεπιστημιούπολη την ημέρα που συμπληρώθηκε ένας χρόνος από την ιστορική απόφαση της Δικαιοσύνης που έστειλε το διευθυντήριο της Χρυσής Αυγής στη φυλακή.
«Θα σας σκοτώσουμε»: Φοιτήτρια καταγγέλλει επίθεση από φασίστες

Οργανωμένη, καταδρομική επίθεση από ακροδεξιούς κατήγγειλε πως δέχθηκε, χθες το βράδυ, μια φοιτήτρια στην πανεπιστημιούπολη. Η φασιστική επίθεση έγινε την ημέρα που συμπληρώθηκε ένας χρόνος από την ιστορική απόφαση της Δικαιοσύνης που έστειλε το διευθυντήριο της Χρυσής Αυγής στη φυλακή.

Μπορεί ο αρχιναζί Μιχαλολιάκος και τα πρωτοπαλίκαρά του να βρίσκονται στη φυλακή, όμως οι παραφυάδες της εγκληματικής οργάνωσης συνεχίζουν να δρουν με τυφλή βία.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η φοιτήτρια, η επίθεση έγινε λίγη ώρα έπειτα από την ολοκλήρωση των αντιφασιστικών εκδηλώσεων με αφορμή τον ένα χρόνο από την καταδίκη της Χρυσής Αυγής. Όπως αναφέρει, δύο άτομα την πλησίασαν, την πέταξαν σε μία κολώνα, την έβρισαν και απείλησαν «θα σας σκοτώσουμε».

«Με πλησίασαν δύο φασιστοειδή, ο ένας με πέταξε βίαια σε μια κολώνα που υπήρχε εκεί πάνω στη στάση και ο άλλος με άρπαξε από το χέρι και άρχισαν να με βρίζουν» αναφέρει η Εύα Ντόκου στην κάμερα του ΟΡΕΝ. «Μου έλεγαν «τι συλλαλητήρια, άπλυτα, θα σας γ@@@, θα σας σκοτώσουμε, που τολμάτε να κάνετε και εκδηλώσεις»», τονίζει η φοιτήτρια, που έχει εμφανή σημάδια από χτυπήματα στο πρόσωπό της.

Συνεχίζοντας, περιγράφει πως «με πετάξαν βίαια στην κολώνα πίσω μου με αποτέλεσμα να χτυπήσω την πλάτη και το κεφάλι μου και ο ένας με άρπαξε από το μπράτσο και μου φώναζε και με έβριζε».

Την επίθεση σε βάρος της φοιτήτριας κατήγγειλε και η Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή (ΚΕΕΡΦΑ), καλώντας τους φοιτητές να δώσουν «δυναμικό παρών στο μεγάλο συλλαλητήριο το Σάββατο 9 Οκτώβρη, στο ένα χρόνο από την καταδίκη της Χρυσής Αυγής, για να ξηλώσουμε τις φασιστικές συμμορίες-απομεινάρια της Χρυσής Αυγής, για την αλληλεγγύη στους πρόσφυγες».

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.