Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
20.04.2021

Εσείς το θυμάστε τότε που ο Αλέξης Κούγιας πηδούσε τα κάγκελα του αείμνηστου ΑΛΤΕΡ; [ΒΙΝΤΕΟ]

Το κανάλι του Περιστερίου θα ζει για πάντα στις καρδιές μας.

Η ελληνική τηλεόραση τα τελευταία χρόνια περνάει δύσκολα. Εργαζόμενοι μένουν απλήρωτοι, κανάλια κλείνουν, ανακαλούνται άδειες και δεν γίνονται πια ελληνικές παραγωγές. Υπήρχε όμως μια εποχή που τα πράγματα ήταν αλλιώς και η ελληνική τηλεόραση έσφυζε από ζωή.

Αυτό δεν είναι απαραιτήτως καλό, ούτε σημαίνει ότι τα προγράμματα που βλέπαμε ξεχείλιζαν από ποιότητα, γίνονταν όμως πράγματα και εμείς είχαμε κάτι να συζητήσουμε στο lunch break (τότε είχαμε δουλειές και είχαμε και lunch break). Μια από τις πιο μνημειώδεις στιγμές των ελληνικών καναλιών ήταν η εισβολή του Αλέξη Κούγια στο ΑΛΤΕΡ. Σκοπός της εισβολής αυτής, ήταν να βγει στην εκπομπή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου (μη ρωτάτε αν ήταν ο Κίτρινος Τύπος ή η Ζούγκλα, έτσι κι αλλιώς δεν είχαν διαφορά), καθώς θεωρούσε ότι είχαν ειπωθεί ανακρίβειες για τον ίδιο και για πελάτες του.

Ο κύριος Κούγιας συνοδευόταν από την γυναίκα του, που τον παρακίνησε να κάνει το θρυλικό πλέον σάλτο στην καγκελόπορτα το καναλιού του Περιστερίου και η οποία «δυσκολευόταν» να καλέσει την αστυνομία. Μερικά χρόνια μετά ο άνθρωπος που πρωταγωνιστεί σε αυτό το βίντεο υπερασπιζόταν στο δικαστήριο τον Επαμεινώνδα Κορκονέα μιλώντας για «αποκλίνουσα συμπεριφορά νεαρών στα Εξάρχεια».

Ας αφήσουμε όμως τα πολλά λόγια και απλά ας απολαύσουμε το βίντεο.

https://www.youtube.com/watch?v=JwXvc7XyLDs

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.