Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
28.01.2023

Αλέξης Γρηγορόπουλος: Μια αγκαλιά από χρυσάφι στην αποψινή πορεία

Ο μπασκετμπολίστας Νίκος Παππάς αγκαλιάζει τη μητέρα του Παύλου Φύσσα, Μάγδα, στην πορεία για τον Αλέξη Γρηγορόπουλο και μας συγκινεί όλους.
Αλέξης Γρηγορόπουλος: Μια αγκαλιά από χρυσάφι στην αποψινή πορεία

Εν μέσω της είδησης για τον πυροβολισμό στο κεφάλι του 16χρονου Ρομά Κώστα Φραγκούλη χθες από αστυνομικό και τις αναταραχές που έχει προκαλέσει για ακόμα μια φορά η υπέρμετρη αστυνομική βία και η κρατική καταστολή, έγινε σήμερα μια μεγαλειώδης πορεία στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου που δολοφονήθηκε από τον αστυνομικό Επαμεινώνδα Κορκονέα. Ανάμεσα στους χιλιάδες ανθρώπους που βρέθηκαν στη σημερινή συγκέντρωση μνήμης ήταν και δύο γνωστά πρόσωπα, η Μάγδα Φύσσα, μητέρα του αδικοχαμένου Παύλου Φύσσα και Νίκος Παππάς, τα οποία συναντήθηκαν στην κεφαλή της πορείας και αγκαλιάστηκαν προκαλώντας έντονα συναισθήματα σε όλους. 

Η κοινωνική και πολιτική ενσυναίσθηση του διάσημου μπασκετμπολίστα είναι γνωστή και δεν χρειάζονταν μια ακόμη πικρή ημερομηνία για εκδηλωθεί. Όπως και η συναισθηματική του γενναιοδωρία δεν χρειαζόταν μια συνάντηση με την Μάγδα Φύσσα για να φανερωθεί, αλλά η αγκαλιά των δύο προσώπων είχε συμβολικό χαρακτήρα και έγινε viral.

Μια αγκαλιά γεμάτη σεβασμό και εκτίμηση είναι πάντα κάτι που μπορεί να μας φτιάξει τη μέρα. Ειδικά όταν αυτή υπάρχει πια στο ημερολόγιο για να μας θυμίζει μια από τις μεγαλύτερες πληγές αυτής τη χώρας.

https://www.youtube.com/watch?v=mrDcE1_vMw8

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2023 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.