ΑΓΟΡΑ

Το Future Rider της Puma φέρνει τα 80’s στο 2020

Άνετο, stylish, fun, τρεις έννοιες που δύσκολα τις βρίσκεις σε άλλο παπούτσι.

Κάποια παπούτσια έχουν αυτό το κάτι που τα κάνει αμέσως εμβληματικά. Θυμάσαι το όνομα τους, τα εντοπίζεις στα πόδια περαστικών στον δρόμο, σκέφτεσαι πως ίσως πρέπει να τα αγοράσεις σε όλα τα χρώματα και αν είσαι ακόμα μικρός, ζητάς επανειλλημένα από τους γονείς σου να στα αγοράσουν. Ένα τέτοιο παπούτσι ήταν το Fast Rider που δημιούργησε η Puma το 1980 και έμελλε να καθορίσει όλη τη δεκαετία.

Fast forward στο 2020 και η Puma ανακοινώνει την κυκλοφορία του Future Rider, που σε τόσα θυμίζει τον συγγενή του από τα 80’s, αλλά έρχεται να αποκτήσει τους δικούς του φανατικούς θαυμαστές. 

Ο sleek σχεδιασμός του, που αποτελεί εξέλιξη του προκατόχου του, σε συνδυασμό με τα πολλά διαφορετικά colorways, κάνουν το Future Rider να κοιτά κατάματα το μέλλον, και εσάς να θέλετε να το κάνετε μέρος του στυλ σας. Η κυματοειδής σόλα και το λεπτό ripstop του άνω μέρους θυμίζουν τη δεκαετία με τις βάτες και τις χαίτες, οι έντονες color blocking  αποχρώσεις όμως, του δίνουν έναν φουτουριστικό χαρακτήρα που δύσκολα θα συναντήσετε σε άλλο sneaker. Ακόμα και το stabiliser  στα πλαϊνά της σόλας, έχει διαφορετικό χρώμα σε κάθε colorway.

Όπως ακριβώς και ο προκάτοχός τους, τα Future Rider χαρακτηρίζονται από τον συνδυασμό ripstop και suede, με την κλασική PUMA Formstripe σε απαλό δέρμα. Έχουν όμως σόλα με χαμηλότερο προφίλ, πιο εξελιγμένη από την τεχνολογία «Federbein» που συναντάμε στο μοντέλο των ‘80s. Πέρα από τη ρετρό αισθητική τους, με τα έντονα neon χρώματα, τα Future Rider κατασκευάζονται με σύγχρονα υλικά όπως φαίνεται χαρακτηριστικά στη “Waffle” σόλα του και το stabilizer. 

Αν ψάχνετε λοιπόν, εκείνο το sneaker που όχι μόνο θα απογειώσει την συλλογή σας, αλλά θα μπορεί να σας συνοδεύει από το πρωί στην δουλειά, μέχρι το βράδυ στα after office drinks, μάλλον το βρήκατε. Είναι άνετο, είναι stylish, είναι fun, είναι το  Future Rider της Puma.

Το Future Rider μπορείτε να το βρείτε στα Puma Stores Γλυφάδας (Αγγέλου Μεταξά 40Α ) και  Θεσσαλονίκης (Μητροπόλεως 36), όπως και σε sneaker stores σε όλη την Ελλάδα.
POP TODAY
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2020 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.