Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaSPONSORED

Η Nestlé Ελλάς κάνει δωρεά 6 παιδιατρικών Μονάδων Εντατικής Θεραπείας στο ΓΝΠΑ «Η Αγία Σοφία»

Η εταιρεία αφήνει μια μόνιμη παρακαταθήκη στο νοσοκομείο και στο σύστημα υγείας της χώρας μας.

Η Nestlé είναι μια εταιρεία, της οποίας το όνομα έχει συνδεθεί άρρηκτα με τα παιδιά. Τα θεμέλια εξάλλου για τη δημιουργία της εταιρείας μπήκαν όταν ο Henri Nestlé δημιούργησε τη Farine Lactée, την πρώτη τροφή για βρέφη, ένα μίγμα από ψωμί, γάλα και ζάχαρη. Στην Ελλάδα ήρθε στα τέλη του 19ου αιώνα και από τότε συνεχίζει να μπαίνει στο σπίτι χιλιάδων Ελλήνων φροντίζοντας για μικρούς και μεγάλους. Το ενδιαφέρον της Nestlé Ελλάς και οι δράσεις που αναπτύσσει εστιάζουν πάντα στον άνθρωπο και την οικογένεια. Έτσι, αντιλαμβανόμενη τις αυξημένες ανάγκες στον τομέα της υγείας προχώρησε σε μια πρωτοβουλία για την υποστήριξη του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Σε μια δύσκολη για όλους χρονιά, που η καθημερινότητα μας υπενθυμίζει συνεχώς πόσο σημαντική είναι η υγεία όλων μας, η Nestlé Ελλάς προχωρά σε μια σημαντική δωρεά 6 παιδιατρικών Μονάδων Εντατικής Θεραπείας στο μοναδικό δημόσιο Παιδοκαρδιοχειρουργικό Κέντρο του ΓΝΠΑ «Η Αγία Σοφία». Με τη δωρεά αυτή θα δημιουργηθούν 3 νέες Μονάδες Εντατικής Θεραπείας ενώ θα αναβαθμιστούν πλήρως 3 υπάρχουσες.  

Όπως, δήλωσε και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Nestlé Hellas, Νίκος Εμμανουηλίδης: «Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς να μπορούμε να συμβάλουμε στην προσπάθεια που γίνεται για την ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, ειδικά όταν αυτή η προσπάθεια επικεντρώνεται στα παιδιά που αποτελούν την ελπίδα για το μέλλον και την πηγή αισιοδοξίας μας».

Sponsored by Nestlé

POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.