Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaGAMING

Ήρθε η ώρα να ξαναπαίξουμε τα αγαπημένα μας παιχνίδια από την εποχή του PS2! Στο PS4.

To PS4 σας πλέον είναι σε θέση να παίξει τίτλους του PS2, ξυπνώντας σας έτσι αναμνήσεις δεκαετίας και βάλε! Τι θα παίξετε και πώς; Όλες οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες εδώ.
original

Η Sony εφοδίασε επιτέλους το PS4 με λειτουργία backwards compatibility! Στο περίπου. Τι σημαίνει αυτό; Πως η κονσόλα είναι πλέον σε θέση να αναπαράγει μια χαρά κλασσικούς τίτλους από την εποχή του PS2. Ναι, ναι, του PlayStation 2! Καθίστε, περιμένετε: μη φανταστείτε ότι θα βάλετε τα δισκάκια σας που έχετε φυλάξει από τότε και αυτά θα παίξουν μια χαρά σαν να μην τρέχει τίποτα. Η υπηρεσία αυτή, αγαπητοί μας, διατίθεται επί πληρωμή. Τι κι αν έχετε ακόμα στο ράφι το Vice City ή το Twisted Metal; Αν θέλετε να τα απολαύσετε στο PS4 σας, θα πρέπει να δώσετε το κατιτί σας στη Sony προκειμένου αυτά να κατέβουν εκ νέου στην κονσόλα σας.

Ο λόγος που πληρώνετε είναι πάρα πολύ απλός: τα παιχνίδια που θα διαβάσετε παρακάτω δεν είναι οι απλές εκδόσεις που είχαν κυκλοφορήσει πριν δεκαπέντε χρόνια. Πρόκειται για remastered” εκδόσεις οι οποίες έχουν υποστεί επεξεργασία και κατ’ επέκταση είναι δυο «κλικ» πάνω από εκείνες που είχατε παίξει τότε. Μιλάμε για γραφικά στα 1080p, υποστήριξη Trophies αλλά και λειτουργία Remote Play μεταξύ άλλων. Με άλλα λόγια, πρόκειται για τίτλους δεκαπενταετίας (περίπου) αλλά «φερμένους» στη σύγχρονη εποχή –κάτι πολύ βασικό στο gaming, αφού είναι δεδομένο πως αν τους βλέπατε στην ορίτζιναλ εκδοχή τους, ορισμένοι θα απογοητευόσασταν.

maxresdefault

Ποια είναι όμως τα videogames για τα οποία μιλάμε; Η αρχική λίστα περιλαμβάνει όλα κι όλα οκτώ από δαύτα, όμως είναι δεδομένο πως θα μεγαλώσει κι άλλο και μάλιστα σύντομα –μη ρωτάτε, δεν έχουμε ιδέα τι έπεται στην πορεία! Απαρτίζεται από τα εξής παιχνίδια:

  • Dark Cloud
  • Grand Theft Auto III
  • Grand Theft Auto: San Andreas
  • Grand Theft Auto: Vice City
  • Rogue Galaxy
  • The Mark of Kri
  • Twisted Metal: Black
  • War of the Monsters

Αν στο διάβασμα των παραπάνω τίτλων σας ξύπνησαν ευχάριστες αναμνήσεις, τότε μη χάνετε καιρό: μια βόλτα στο PlayStation Store είναι ό,τι πρέπει. Χριστούγεννα έρχονται σε τελική ανάλυση, τι θα τον κάνετε τόσο ελεύθερο χρόνο;!

POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.