Ότι το Βερολίνο είναι η καρδιά της ηλεκτρονικής μουσικής το ξέρετε. Αυτό που μένει να μάθετε είναι ότι ταξιδεύει μέχρι την Αθήνα. Κι αυτό γιατί στις 28 Νοεμβρίου, το Coyoacan υποδέχεται το ανερχόμενο ταλέντο της μουσικής σκηνής του Βερολίνου Billy Caso για ένα μοναδικό σετ.

Ο Billy Caso μένει στο Βερολίνο όπου ανήκει στην δισκογραφική Tal der Verwirrung. Ο εικοσιτετράχρονος από το Άσφορντ της Μεγάλης Βρετανίας, παραγωγός και μουσικός, έχοντας σαν κινητήριο δύναμη την δίψα του για μελωδική σύνθεση, ταξιδεύει ασταμάτητα σε όλο τον κόσμο, αναπτύσσοντας το live set του και δίνοντας λαμπρές μουσικές εκτελέσεις. Με σημαντικές διεθνείς συνεργασίες και με την συνεχή παραγωγή original υλικού, κατάφερε να μαζέψει μεγάλο ποσοστό από international fans που ακολουθούν κάθε του βήμα.

https://www.youtube.com/watch?v=4Fkcf6dJ4MI

Ο Billy έμεινε για 3 μήνες στην Αθήνα, όπου και όπως λέει και ο ίδιος εμπνεύστηκε πάρα πολύ για το καινούργιο του άλμπουμ το οποίο θα κυκλοφορήσει στο καινούργιο του label. Παρότι είχε παίξει στη Μύκονο δεν είχε την ευκαιρία να παίξει στην πόλη που τον ενέπνευσε μέχρι τώρα όπου θα έρθει για το πρώτο του show. Σχετικά με την επίσκεψή του στην Αθήνα είχε δηλώσει: «Η αντίθεση μεταξύ ενός τόσο χαλαρωτικού τρόπου ζωής αλλά συγχρόνως και της ταραχώδους φύσης της πόλης είναι έντονη. Kατεβαίνεις σε έναν παράδρομο και βλέπεις τους ανθρώπους να χαλαρώνουν και να κουβεντιάζουν σαν πουθενά αλλού στον πλανήτη. Η μετακίνηση στην Αθήνα είχε να κάνει με το να φέρει το ύφος του ήχου και του πολιτισμού μου σε ένα τελείως διαφορετικό περιβάλλον, να μοιραστώ τα γούστα μου και με τη σειρά μου να μάθω κάποια πράγματα και εγώ».

Επιστρέφει λοιπόν στην πόλη που τόσο αγάπησε για μια βραδιά που θα ανοίξει ο Nixxie. Μαζί θα μας παρουσιάσουν ένα groundbreaking show που θα εντυπωσιάσει όλους τους longtime fans αλλά και τους καινούργιους στη μουσική σκηνή. 

Billy Caso + Nixxie
Πέμπτη 28 Νοεμβρίου στις 21:00
Coyoacan, Ηρακλειδών 10, Θησείο
τηλ. 2103457102