Εδώ και τέσσερα περίπου χρόνια, υπάρχει μία ομάδα που έχει θέσει ως στόχο της να προσφέρει μια αυθεντική και παράλληλα σύγχρονη, χορευτική πνοή στην εγχώρια techno σκηνή. Οι Analogue, ή αλλιώς οι Jerm, Μr.Μ και a.metz, ξέρουν να κάνουν τον κόσμο να διασκεδάζει, γεγονός που αποδεικνύεται σε κάθε party που διοργανώνουν στα clubs της πόλης. 

Αυτή τη φορά, στο τελευταίο τους guest event για τη σεζόν, οι Analogue ετοιμάζονται να υποδεχθούν για πρώτη φορά στην Ελλάδα τους Karenn, σε ένα αποκλειστικό 2ωρο live performance στη σκηνή του six d.o.g.s την Παρασκευή 13 Απριλίου. Οι Blawan (Jamie Roberts) και Pariah (Arthur Cayzer), δύο από τα μεγαλύτερα ταλέντα της underground techno σκηνής παγκοσμίως, έχοντας ήδη εδραιωθεί σαν solo artists, ένωσαν τις δυνάμεις τους το 2011 σχηματίζοντας τους Karenn, ένα live hardware modular act μέσω του οποίου αποτυπώνεται live το πάθος τους για τα synthesizers και τον ατόφιο, ακατέργαστο, γεμάτο μπάσο, industrial χορευτικό ήχο.

Αυτή τη Παρασκευή, το πλέον περιζήτητο δίδυμο των Karenn, με τη φήμη ενός από τα καλύτερα live acts της σύγχρονης ηλεκτρονικής μουσικής, και ποικίλες εμφανίσεις στα μεγαλύτερα φεστιβάλ, clubs και events του είδους να τους συνοδεύουν, υπόσχονται να κάνουν αυτό που γνωρίζουν καλύτερα: Να μας προσφέρουν σε πραγματικό χρόνο, αυτοσχεδιάζοντας, μία αξέχαστη μουσική εμπειρία. 

Ποια η ιστορία της Analogue στο πεδίο της Techno και στη νυκτερινή ζωή της Αθήνας; Οι τρεις μας γνωριζόμαστε πολύ καιρό πριν, καθώς παίζουμε πολλά χρόνια μουσική ξεχωριστά ο καθένας. Η ιδέα για ένα καθαρά χορευτικό techno project άρχισε να υλοποιείται στις αρχές του 2014 με τα πρώτα μας μεγάλα events στο six d.o.g.s.

Με ποιους καλλιτέχνες έχετε συνεργαστεί και σε ποια club της πόλης έχετε βρεθεί; Στα τέσσερα και πλέον χρόνια των Analogue έχουμε συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες, κάποιοι εκ των οποίων έχουν διαμορφώσει με την δουλειά τους τη σύγχρονη techno σκηνή. Μερικοί από αυτούς είναι οι Blawan, DAX J, Oscar Mulero, James Ruskin, Tommy Four Seven, Len Faki, Σunil Sharpe, Endlec, Jonas Kopp, Shifted, Sawf, Rodhad, Rebekah, Blue Hour,Manni Dee. Oι περισσότερες εμφανίσεις μας έχουν γίνει στα 2 venues με τα οποία συνεργαζόμαστε σαν ομάδα τα τελευταία χρόνια, το six d.o.g.s και το Astron bar.

Συστήστε μας τους πρωταγωνιστές της βραδιάς Karenn. Οι Karenn είναι ένα act που αποτελείται από 2 μεγάλους σύγχρονους καλλιτέχνες τον Blawan και τον Pariah. Ένα act το οποίο βασίζεται κυρίως στον αυτοσχεδιασμό, μια “συνταγή” που σε συνάρτηση με το ταλέντο τους έχει καταφέρει να κάνει το συγκεκριμένο “Live δίδυμο” να κερδίσει τον σεβασμό από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες της techno σκηνής αλλά και από το κοινό, πράγμα που αποτυπώνεται από τις συνεργασίες τους αλλά και από τις εμφανίσεις τους στα μεγαλύτερα clubs και festivals στον κόσμο.

Karenn

Γιατί να έρθει κάποιος στο six d.o.g.s στις 13 Απριλίου και να απολαύσει τους Karenn; Είναι πραγματικά σπάνιο να ακούσεις τους Karenn σε ένα μικρό (σχετικά) χώρο όπως είναι το Gigspace του six d.o.g.s. Και μάλιστα σε δίωρο live set! Με λίγα λόγια δεν είναι ένα συνηθισμένο booking και ίσως περάσει πολύς καιρός μέχρι να το ξαναδούμε στην πόλη μας.

Σε τι φάση βρίσκεται η ηλεκτρονική μουσική παγκοσμίως; Η ηλεκτρονική μουσική είναι σε μια φάση διαρκής εξέλιξης πράγμα που δεν σταματάει ποτέ. Μας αρέσει που αυτή την στιγμή κλασικοί ήχοι είναι ξανά στην πρώτη γραμμή.

Η Αθήνα λέει ναι στον χορό και στην Techno; Η Αθήνα λέει ναι στον χορό και στην τέκνο. O κόσμος θέλει να βγει και να ακούσει κάτι ποιοτικό και χορευτικό. Αν και στην παρούσα φάση ΟΛΑ τα Events βαπτίζονται σε techno για το hype και την προσέλευση του κόσμου.

  Από εσάς, τους ιδιοκτήτες και residents της Analogue, Jerm, Μr.Μ & a.metz, τι να περιμένουμε στο μέλλον; Δεν σταματάμε να εξελίσσουμε τα dj set μας και δουλεύουμε εντατικά τις μουσικές παραγωγές μας με σκοπό περισσότερα releases στην δισκογραφική μας αλλά και σε άλλες δισκογραφικές εταιρίες.

Analogue season closing w/ Karenn at six dogs
Παρασκευή 13 Απριλίου, μετά τα μεσάνυχτα
Είσοδος 15 ευρώ
six d.o.g.s, Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι